VIDEO EXCLUSIV Mihaela Rădulescu şi-a pus dinţi de 10.000 de euro

Medicul stomatolog Valentin Răducanu
Medicul stomatolog Valentin Răducanu

Vedetele parcă au „îngheţat”, iar efectul nu este cauzat de temperaturile sub zero grade, ci de intervenţiile estetice la care au recurs pentru a părea mai tinere. Un eveniment cu ştaif a fost un bun prilej de etalare a investiţiilor, iar Mihaela Rădulescu a fost cea mai ”scumpă” dintre toate. Se pare că doar dantură a costat-o aproape 10.000 de euro.

Dinţi ultra-lucraţi, buze mărite cu diferite injecţii, riduri corectate chirurgical. Toate aceste ”retuşuri” au fost afişate de doamnele în ţinute strălucitoare care au semnat ”condica”, miercuri seara, la gala „Elle Style Awards”, de la Palatul Parlamentului.

Unele dintre ele au atras atenţia prin vestimentaţie, cum este cazul Alexandrei Stan, care a ales o rochie roz şi ruj negru, altele au impresionat prin naturaleţe, sau, din contră, prin operaţiile estetice. De pe scena unde a ocupat locul de prezentator, Mihaela Rădulescu (45 de ani) a făcut senzaţie într-o rochie aurie dar, totodată, a scos la iveală şi o îmbunătăţire de ultimă oră: dantura!

Youssef Chawi, medic estetician
Youssef Chawi, medic estetician

„Are un zâmbet frumos, sexy care a costat-o aproape zece mii de euro. Din poză pare să aibă coroane din zirconiu sau ceramică integrală. Dinţii sunt refăcuţi anatomic, adică nu sunt perfect drepţi şi par naturali”, ne-a spus medicul Valentin Răducanu, specialist în implantologie orală.

Şi intervenţiile estetice au fost vizibile şi au întinerit-o. „În cazul Mihaelei, îmbunătăţirile aduse aspectului estetic sunt rinoplastia reuşită, injecţii cu botox şi acid hialuronic fără excese”, a comentat medicul etsetician Youssef Chawi.

Jojo
Jojo

La capitolul zâmbet, Loredana Groza (44 de ani) a suferit şi ea transformări.

“Judecând după imaginile înainte şi după, schimbările sunt «wow». Faţetele dentare sau coroanele ceramice au schimbat imaginea în bine. Costul acestei intervenţii este până-n 6.000 de euro. Singura problemă uşor inestetică este inserţia gingiei în partea dreaptă, care este mai coborâtă faţă de partea stângă, rezultând un zâmbet asimetric. Acest  lucru poate fi corectat printr-o reanjare osoasă şi gingivală”, a comentat medicul stomatolog. “Deşi are operaţii estetice (rinoplastie şi ridicarea pomeţilor) acestea sunt făcute bine, dar are nevoie de o mică modificare deasupra ochilor”, a spus medicul estetician.


    Youssef Chawi, medic estetician
Youssef Chawi, medic estetician

La capitolul “dinţi falşi” se încadrează şi Ingrid Vlasov. 

“Din fotografie, Ingrid pare să aibă coroane din porţelan pe metal, neavând transparenţa unor coroane integral ceramice. Îi recomand să le schimbe cu unele pe zirconiu şi, totodată, să facă o schimbare şi pentru partea de jos”, a sfătuit-o medicul Răducanu. Nici operaţiile nu sunt reuşite. “A exagerat cu acidul hialuronic. Buza superioară este mult mai mare decât cea inferioară, deci efectul este un fals vizibil”, a spus medicul Chawi.

Loredana Groza şi-a modelat şi ea faţa o dată cu înaintarea în vârstă
Loredana Groza şi-a modelat şi ea faţa o dată cu înaintarea în vârstă

Jojo şi-a mărit buzele

Şi Ingrid Vlasov are dinţi "falşi"
Şi Ingrid Vlasov are dinţi "falşi"

De când s-a cuplat cu Paul Ipate, Jojo (33 de ani) a întinerit. Nici ea nu a putut sta departe de cabinetul medicului estetician, aşa că a apelat pentru o intervenţie la nivelul  buzelor. “Pare naturală. A optat pentru o augmentare la nivelul buzelor, dar finuţă. I-aş recomanda doar câteva mici injecţii de corectare a ridurilor de expresie, aici optându-se în funcţie de zonă: botox sau acid hialuronic”, a comentat medicul estetician Youssef Chawi.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina