VIDEO EXCLUSIV Mihai Constantinescu se însoară la 68 de ani

Ultima actualizare:

    Mihai Constantinescu a profita de ocazie pentru a îşi scoate iubita în oraşFoto: Click!
Mihai Constantinescu a profita de ocazie pentru a îşi scoate iubita în oraşFoto: Click!

După 16 ani de relaţie, Mihai Constantinescu (68 de ani) s-a hotărât să spună , din nou, "Da". Asta după ce, în urmă cu câţiva ani, el şi iubita lui au făcut în secret logodna în faţa unui preot.

După 16 ani de relaţie, Simona Secrier (44 de ani) îl cunoaşte mai bine ca oricine pe iubitul ei! Singura dezamăgire a cuplului Simona- Mihai este faptul că cei doi nu au devenit părinţi, dar cu toate astea, artistul îşi descrie relaţia ca fiind una ce tinde spre perfecţiune.

"Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Când fluturaşii încep să zboare şi vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o fiinţă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă", a declarat artistul la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:00, pe Prima TV.

Artistul şi Simona s-au logodit în urmă cu câţiva ani, dar încă nu au făcut cununia civilă
Artistul şi Simona s-au logodit în urmă cu câţiva ani, dar încă nu au făcut cununia civilă

Mihai Constantinescu şi Simona Secrier nu şi-au pus niciodată viaţa privată pe tavă, iar firile lor extrem de diferite i-au ajutat să treacă cu bine peste orice hop. Artistul recunoaşte că niciodată nu i-a plăcut să facă tam tam din viaţa personală, aşa că, în urmă cu câţiva ani, a mers cu Simona în faţa preotului, în mare secret.

Cel mai probabil că anul viitor, Simona şi Mihai Constantinescu vor spune DA şi în faţa ofiţerului de stare civilă. Dar cântăreţul ne anunţă de pe acum că nimeni nu va şti când va avea loc marele moment. "Relaţiile dintre doi oameni sunt relaţii strict personale", a mai spus Mihai Constantinescu, la Click!

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png