VIDEO EXCLUSIV Miliardarul Nick Rădoi a "fugit" cu iubita în Mexic

image
Mădălina Apostol și Nick Rădoi, ca doi porumbei în vacanța din Mexic, unde au sărbătorit logodna

După ce a convins-o că are intenţii serioase şi i-a pus inelul de logodnă pe deget, Nick Rădoi (51 de ani) a chemat-o pe Mădălina Apostol (29 de ani) în Mexic, ca să-i prezinte zestrea. Milionarul i-a dat întâlnire brunetei în Puerto Vallarta, un colţ de rai din Mexic, acolo unde omul de afaceri deţine o vilă de cinci stele, şi unde cuplul va petrece o vacanţă romantică.

Mădălina Apostol va deveni în curând doamna Rădoi! Bruneta a tras pe bună dreptate lozul câştigător, iar cum oficializarea relaţiei este doar o chestiune de timp, nuntă anunţată drept evenimentul anului 2015, prietena Monicăi Gabor şi milionarul stabilit în America trăiesc viaţa din plin. În numai două luni, de când formează un cuplu, Mădă şi Nick au făcut naveta, iar itinerariile iubirii lor au însumat zeci de mii de kilometri dar şi zeci de mii de... dolari!

image
Mădălina l-a răsfățat pe Nick cu mâncăruri sofisticate

Ea l-a vizitat în America, iar el a revenit în România pentru a-i cumpăra Mădălinei un apartament de 100.000 de euro, dar şi pentru a-i organiza femeii o petrecere de pomină, în cadrul căreia Nick a cerut-o de nevastă. În plus, el a schimbat la bancă 25.000 de dolari, bani pentru răsfăţul mai tinerei sale iubite.

image
Bruneta a fost așteptată de miliardar cu zeci de trandafiri

El fiind ocupat cu afacerile peste Ocean, cei doi au fost nevoiţi să reziste cu stoicism unei despărţiri de două săptămâni, însă Nick a pus la cale o reîntâlnire romantică, într-un loc mirific, staţiunea Puerto Vallarta, din Mexic, acolo unde el deţine o vilă de lux, cu vedere la Oceanul Pacific. Mobilierul cu care este dotat imobilul l-a costat pe afacerist zeci de mii de dolari, iar tablourile şi accesoriile sunt şi ele preţioase, aşa că Mădălina este tratată regeşte.

image
Îndrăgostiții s-au bucurat de serile romantice și de plimbările cu barca

mare5 0 jpeg

Ei au ajuns în Mexic sâmbătă şi vor sta vreo două săptămâni, ea fiind însă nevoită să-şi întrerupă vacanţa, pentru a-şi duce cei doi copii la şcoală. Aşadar, pentru că nu au timp de pierdut, cei doi îndrăgostiţi au mâncat la restaurante de fiţe, au făcut shopping, s-au relaxat la plajă şi s-au răsfăţat reciproc. Nick Rădoi i-a cumpărat femeii iubite trandafirii ei preferaţi, iar aceasta i-a pregătit mâncarea lui preferată, coaste de miel la cuptor, cu sparanghel şi ierburi aromate, bunătăţi de te lingi pe degete.

Răsfăţată ca o prinţesă

image
Rădoi i-a organizat petrecere la o Mamaia în august

Nick Rădoi a venit în august în România de dragul iubitei sale, Mădălina Apostol. Miliardarul stabilit în America şi-a răsfăţat iubita ca pe o prinţesă: i-a organizat o superpetrecere de ziua ei, la mare, i-a făcut cadouri scumpe şi a făcut-o proprietară pe un un apartament de 100.000 de euro într-un complex rezidenţial din Capitală. Click! v-a prezentat pe larg detalii despre povestea lor de dragoste, care s-a lăsat şi cu o cerere în căsătorie.

Uite TOATE fotografiile cu cei doi, din Mexic:

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
20220920 101604 M jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg