VIDEO EXCLUSIV Mioara Roman, amintiri inedite: mergea la petreceri cu Nichita St─ânescu ┼či Maria T─ânase

mioara roman jpeg
Mioara RomanFoto: Mediafax

Mioara Roman a avut o viaţă la care mulţi doar visează.

Fiica unui diplomat de carier─â ┼či so┼úia unuia dintre cei mai importan┼úi oameni politici, Mioara a fost traduc─âtor ├«n ┼ú─ârile arabe, jurnalist de radio ┼či, cum a povestit chiar ea, o "mic─â div─â de Bucure┼čti". 

Cu a┼ča o istorie, fosta so┼úie a lui Petre Roman a decis c─â trebuie s─â scrie o carte cu amintirile ei, "Partea mea de adev─âr". Ea a povestit, pentru emisiunea Click!, de la Prima TV, cum a luat hot─âr├órea s─â pun─â pove┼čtile pe h├órtie. 

"Pe m─âsur─â ce trecea timpul mi-am notat diverse ├«nt├ómpl─âri. Am agende pline. Prin 2005, o prieten─â mi-a zis s─â adun tot ce am scris. Firul principal sunt evenimentele, ├«n func┼úie de ele, eu am scris pe loc. Meritul esen┼úial e c─â eu nu mint, nu am de ce", a spus Mioara Roman. 

O prezen┼ú─â permanent─â ├«n lumea bun─â bucure┼čtean─â, Mioara Roman a adunat, de-a lungul anilor, pove┼čti inedite cu Maria T─ânase sau Nichita St─ânescu. 

"Aveam o ga┼čc─â cu studen┼úii la Arhitectur─â. Dansam rock'n'roll la atelierul Ceciliei Storc, celebra sculptori┼ú─â. Atunci i-am cunoscut ┼či pe fra┼úii Doicescu, fiii arhitectului Doicescu, care a construit cartierul Prim─âverii.

image
Nichita St─ânescu

├Än casa b─âiatului mai mare, care mi-a f─âcut ┼či curte, am cunoscut-o pe Maria T─ânase, care ├«mi spunea c─â am tenul frumos. Mi-am adus aminte de o scen─â. Era o petrecere ┼či era ┼či Nichita St─ânescu acolo, era binedispus ┼či s-a urcat pe geam ┼či a ├«nceput s─â recite", a povestit, printre fr├ónturi, Mioara Roman.

simeon stalpnicul png
Maria T─ânase
FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg
andrei ungureanu jpeg