VIDEO EXCLUSIV Naomi strânge bani pentru schimbarea de sex: ''Mă fac măturător în Elveţia!''

image
Aşa ar arăta Naomi în ipostaza de gunoier în ElveţiaFotomontaj: Click!

Naomi spera să ajungă o cântăreaţă de top, dar acum, la cei 36 de ani ai săi, după o carieră modestă, a renunţat la marele vis. Pentru că n-are din ce trăi, solistul transsexual îşi va sufleca mânecile şi va curăţa străzile cochetului orăşel Oltin din Elveţia.

Artistul radiază de fericire căci, după doi ani de şedere în Elveţia, a primit, în sfârşit, permisul de muncă. Cum însă nimeni nu-l vrea ca solist, deşi anul acesta a bifat o participare la finala naţională a Eurovision, Naomi şi-a depus actele pentru un serviciu sub demnitatea lui, dar bine plătit:

“Ca măturător iau lunar 6.000 de franci elveţieni (n.r. circa 4.900 de euro), o să muncesc doar şase ore zilnic, cu pauză de o oră şi jumătate. Sunt bani frumoşi. Aş fi vrut să mă fac chelner, dar primeam de trei ori mai puţin”, ne-a spus el.

Pentru că se simte femeie în trup de bărbat, Naomi n-a renunţat la ideea de a-şi face o operaţie de schimbare de sex: “Nu mă las până nu fac această intervenţie chirurgicală. Iniţial voiam să mă operez în Thailanda, acolo e mai ieftin, costă doar 8.000 de euro. Dar, e mai bine să mă dau pe mâna medicilor din Elveţia, aici costă mult, în jur de 40.000 de euro, dar nu pleci ciopârţit din spital”, ni s-a mai confesat cântăreţul care, luna trecută, într-un moment de disperare, şi-a tăiat venele.  

Are garsonieră în Ferentari

image

Unul din motivele pentru care Naomi s-a decis să rămână în Elveţia este şi faptul că e nemulţumită de casa din Bucureşti.  Transsexualul a primit o locuinţă socială, însă spune că nu se poate apropia de ea. “Viorel Lis mi-a dat în anul 2000 o garsonieră în Ferentari. Când am văzut unde m-a mutat, mi s-a făcut frică. Am locuit acolo cam o lună, timp în care mi-au dispărut toate hainele. Într-o seară, hoţii mi-au furat grilajul de fier de la fereastră!”, ne-a spus Naomi.

image
Naomi a locuit aici doar două luni. Hoţii şi drogaţii l-au pus pe fugă
cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
politistii dga au descins in ptf bors pentru perchezitii foto
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg