VIDEO EXCLUSIV Nea Mărin, surprins la mare cu familia

image

Nea Mărin, indrăgitul personaj al emisiunii care-i poartă numele "Poftiți la Nea Mărin", de la Antena 1, își face timp, între filmări, și pentru familia lui. Fotoreporterii Click! l-a surprins pe Nea Mărin, "spaima" vedetelor care participă în emisiunea lui, la Năvodari, pe plajă. Vedeta a schimbat fițele unei stațiuni de lux, pentru o atmosferă mai relaxantă, de familie.

Când nu stă cu biciul pe vedetele care prind curaj și participă în emisiunea care-i poartă numele, Nea Mărin de la Antena 1 pare om cumsecade. Se fotografiază cu fanii lui, pare sociabil cu cei care-i urmaresc show-ul de la televizor și are mare grijă de familia lui, atunci când petrece timp cu ea.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe plajă, în Năvadari. Se pare că vedeta Antena 1 a preferat o stațiune mai liniștită pentru a se bucura de vacanță, în detrimentul celei mai populate de către vedete, Mamaia. Prezentatorul și-a luat soția, nepotul dar și câțiva prieteni și a petrecut câteva zile la mare, departe de agitația cotidiană. După ce s-a relaxat într-un baldachin, Nea Mărin și-a dus nepotul să încerce skijet-ul. Apoi, s-a lăsat fotografiat cu fanii care l-au recunoscut pe plajă pentru ca, într-un final, să poposească la o șuetă cu prietenii care-l însoțeau. Deloc ca-n emisiunea care l-a făcut celebru, Nea Mărin pare un om liniștit. 

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
cosmin selesiB jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png