VIDEO EXCLUSIV Nick Rădoi a uitat-o pe Mădălina. Ce blondă l-a vrăjit pe milionarul român din America

simeon stalpnicul png
Nick Rădoi și Mădălina apostol s-au cuplat în iunie, s-au logodit în august, dar în octombrie s-au separatfoto: Click!

Deși trăiește în America de peste 30 de ani, milionarul Nick Rădoi (52 de ani) nu-și poate găsi fericirea decât alături de o româncă. Nici după ce a văzut că relația la distanță cu Mădălina Apostol (29 de ani) nu a funcționat, afaceristul nu s-a lăsat păgubaș. Click! a aflat, în exclusivitate, cine este noua iubită a românului care a făcut o avere în dolari.

Astă-vară când a venit în România ca să-și surprindă iubita, pe atunci Mădălina Apostol, Nick Rădoi nici nu bănuia că va pune ochii pe altcineva. Însă frumusețea răpitoare a Oanei Iordache, de meserie reporter al pustului tv Antena Stars, l-a cucerit pe loc pe milionarul român. După ce, în octombrie, Mădălina a decis să pună capăt relației cu el, Rădoi n-a mai pierdut timp. A pus imediat mâna pe telefon și a contactat-o pe frumoasa blondă. Au stat de vorbă pe mobil, au discutat prin mesaje private pe Facebook și, uite așa, de la o zi la alta, relația lor a prins contur. De aici și până la o invitație în America n-a mai fost decât un mic pas.

Nick Rădoi i-a propus noii sale cuceriri să vină în America și să petreacă împreună Sărbătorile de Iarnă. Oana Iordache a acceptat cu plăcere invitația. Și bine a făcut. Nick i-a împlinit deja toate poftele. A cazat-o acasă la el, într-un lux greu de descris, a dus-o în cele mai exclusiviste restaurante și cluburi și acum o răsfață în Mexic, într-o vacanță de vis.

Oana este mai fericită ca niciodată

Nick a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce planuri are cu Oana

Marți, milionarul s-a dus personal să-și aștepte noua iubită la aeroport. Click! a surprins imagini în exclusivitate cu cei doi. Afaceristul a așteptat-o pe Oana cu un buchet uriaș de trandafiri, dar ea s-a rușinat atunci când a văzut că este filmată, semn că nu voia să facă publică relația atât de devreme.

„Din cauza asta a venit aici, să fim împreună. Zi de zi. Vom vedea unde vom ajunge și ce se va întâmpla cu noi, nu știm. Suntem la început și nu va fi o cazare la hotel, va fi o cazare la mine acasă. Deci va fi cu mine împreună și vom petrece zi de zi împreună, până când va pleca...  Dacă va mai pleca, cine știe?”, a spus Nick Rădoi, pentru Click! „Dorința ei cea mai mare a fost să facă bradul împreună cu mine și chiar m-a rugat foarte frumos să nu fac bradul până nu ajunge ea, ca să-l facem amândoi, împreună. Cred că asta va fi prima dată în viața mea când o să fac bradul cu cineva împreună și să agăț globuri. Cred că voi fi cam intimidt la așa ceva. N-am mai făcut niciodată... Cred că după ce o să vadă ea toți palmierii pe-acolo prin Mexic n-o să-și mai dorească brad. Dar îi fac plăcerea ea. Dacă își dorește un brad îi fac și acolo”, a completat el. Afaceristul nu a uitat, în finalul interviului, să facă și câteva urări românilor: Chiar mă bucur pentru schimbarea care s-a făcut. M-aș bucura să văd o schimbare mare în România.  Doresc succes României cu noul președinte și 2015 să fie un an bănos”.

Are o avere estimată la 30 de milioane de dolari

simeon stalpnicul png
Nick Rădoi trăiește într-un adevărat palat, în Los Amgeles

Nick Rădoi (52 de ani) a ajuns în SUA la 19 ani, după ce familia sa a fost expulzată din România, pentru că tatăl său lucra la Radio Europa Liberă, post care critica regimul comunist. Spune că a ajuns la New York cu 300 de dolari în buzunar, apoi s-a angajat la două fabrici, iar noaptea făcea gogoşi pentru un local. În 1993, şi-a făcut propria firmă şi a cumpărat un camion cu care căra legume proaspete, din California, la New York. Acum, averea sa a fost estimată la 30 de milioane de dolari.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Târgul de Crăciun din Budapesta Ungaria în 2021 Foto colaj Daciana Stoica jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg