VIDEO EXCLUSIV Păruială la un concurs de Miss! Consuela di Monaco, atacată de alte concurente

Ultima actualizare:

     Consuela di Monaco a participat la Miss EuropaFoto: Arhiva personală
Consuela di Monaco a participat la Miss EuropaFoto: Arhiva personală

Consuela di Monaco, ambsadoare a frumuseţii, a participat la un concurs de frumuseţe , Miss Europa, care s-a ţinut la Sofia, în Bulgaria.

Frumoasa bistriţeancă a avut însă parte de un incident neplăcut la eveniment. Probabil geloase pe ea, mai multe concurente au sărit pe ea şi au vrut să îi smulgă părul din cap. Consuela, care a primit premiile Starul Europei şi Cea mai frumoasă rochie la competiţie, a început să ţipe disperată, iar fetele au început să râdă, sperând că vor scăpa basma-curată.

"Eram vreo 20 de concurente. Eu mă aranjam, îmi puneam cele mai scumpe ţinute. Într-o seară, am rugat să mă ajute să îmi scot coroniţa, se înţepenise în păr. Erau vreo 5-6 fete. Mai în glumă mai în serios, au început să mă tragă de păr. Am început să ţip. Trăgeau din toate direcţiile. Mi-au smuls păr. Când am ţipat, s-au potolit. Mi-au spus că am luat-o în serios. Majoritatea vorbeau rusă şi bulgară. Am vorbit cu organizatorii, le-au avertizat că le trimit acasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Erau foarte drăguţe şi amabile înainte. S-au gândit că aşa mă intimidează şi renunţ. Dar nu am făcut pe placul lor. În fiecare zi le eclipsam", a povestit Consuela, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Consuela di Monaco a venit în platoul Click! pentru a povesti incidentul
Consuela di Monaco a venit în platoul Click! pentru a povesti incidentul

Bruneta a dezvăluit că a mai păţit aşa la concursurile din Italia. Majoritatea fetelor sunt mai scunde, nu au calităţi de fotomodel şi se tem de ea. Însă nu toate sunt la fel. Cel puţin în Sofia, la Miss Europa, unele fetele erau complet fascinate de ea şi se purtau foarte frumos.

"Se întâmplă des când merg în Italia. Femeile din Europa, mai puţin România, nu arată foarte bine. Când văd o femeie mai înaltă, cu prestanţă, se tem.

Nu erau toate rele, unele erau fascinate, îmi pupau mâinile, îmi ziceau că sunt frumoasă", a completat Consuela.

Acum, fotomodelul, care a participat la numeroase astfel de competiţii, vrea să se înscrie la Miss Univers: "O să particip şi la Miss Univers, care va avea loc în America, în vară". 

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png