VIDEO EXCLUSIV Proiect impresionant la care participă Maria Constantin

image
Maria Constantin este parte a proiectului "Atipic Beauty"

Iubita lui Marcel Toader, cântăreaţa Maria Constantin s-a alăturat unui proiect inedit care aduce pe scenă o frumuseţe mai aparte.

Maria Constantin a venit însoţită de Magda Coman, o tânără cu dizabilităţi care este parte a unui eveniment special care vrea să atragă atenţia asupra nevoilor persoanelor cu dizabilităţi şi asupra dorinţei lor de a duce o viaţă normală. În cadrul spectacolului "Atipic Beauty", 12 tinere cu probleme defilează pe scenă alături de vedete în căruciorul cu rotile care le permite zi de zi să se deplasaze.

image
Magda Coman este un adevărat exemplu de viaţă

Maria Constantin a povestit în platoul emisiunii Click! de la Prima Tv motivele pentru care a decis să ia parte la această campanie extraordinară. "Vrem să atragem atenţia autorităţilor şi cetăţenilor asupra faptului că nu sunt suficiente condiţii create pentru ca aceşti oameni să se dezvolte în mod natural. Ştiu că sunt foarte multe cazuri în România de acest gen şi consider că nu facem suficient pentru ei", a mărturisit iubita lui Marcel Toader.

image
Magda Coman este un adevărat exemplu de viaţăFoto Click! de la Prima Tv

Magda Coman, tânăra cu dizabilităţi care promovează acest spectacol a povestit ce aşteptări are de la acest eveniment: "«Atipic Beauty» este la cea de-a patra campanie, iar în acest an ea va avea loc luni pe 20 octombrie, la Cluj-Napoca unde încercăm să arătam normalitatea persoanelor cu dizabilităţi şi că şi noi putem să avem activităţi ca o persoană validă. Oamenii au privit în mod pozitiv acest spectacol şi designerii ne pregătesc ţinutele special pentru acea seară".

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Dacia 500 Lastun FOTO RAR Vaslui (3) jpg
image
image
image
image
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg