VIDEO EXCLUSIV Scapă de burtă pentru o vară sexy! Mirela Stelea îţi dă reţeta secretă

image
Mirela Stelea a divorţat de Bogdan în luna aprilieFotografii: Sever Gheorghe/arhivă personală

Creatoarea de modă ne-a lăsat să tragem cu ochiul la un antrenament de-al ei şi ne-a dezvăluit secretele unui abdomen plat.

Are 1,68 metri, 53 de kilograme şi un abdomen tare, pe care poţi sparge nuci. La 36 de ani, Mirela Stelea merge la sală de trei ori pe săptămână, iar reporterii Click! au însoţit-o pentru a-i “fura” câteva secrete.

Sexy, disponibilă şi mai în formă ca niciodată! Aşa este acum Mirela Popa, fosta soţie a lui Bogdan Stelea, la aproape două luni de la divorţ!

Prezenatoarea a făcut furori în platoul emisiunii pe care o moderează jpeg
Merge şi la cosmetică: Trupul şi-l tonifică la sală, iar pielea, la salonul cosmetic, unde preferă tratamentul HydraFacial

De când a redevenit burlăciţă, bruneta este mult mai vizibilă în showbiz şi în lumea modei, iar complimentele la adresa fizicului ei nu au întârziat să apară.

Mirela a acceptat să tragem cu ochiul la un antrenament de-al ei şi ne-a explicat, pas cu pas, ce trebuie să facem pentru un abdomen fără nesuferiţii “colăcei”.

image
Kettlebell, noua modă la fitness: Mirela ne-a arătat exerciţiile cu greutatea numită kettlebell

“E recomandat să ai sprijinul unui antrenor atunci când te decizi să mergi la sală. Exerciţiile pot fi personalizate în funcţie de fizionomia fiecărei persoane şi de scopul final. Există însă două exerciţii, în afară de clasicele abdomene, cu care nu dai greş atunci când vrei să arzi stratul de grăsime de pe abdomen”, a declarat Mirela pentru Click!, ea antrenându-se singură la sala de fitness de la Stejarii Country Club.

image
Abdomene: La un singur antrenament, Mirela face până la 300 de abdomene

“Pentru primul exerciţiu e necesar să ai o greutate de tip kettleblell (n.r. – arată ca o bilă cu mâner), cu care să faci serii de câte 15 balansuri. Porneşti stând în picioare cu braţele întinse la 90 de grade, ţinând în mâini greutatea, şi cobori apoi cu acesta între picioare, având genunchii îndoiţi. Faceţi 15 exerciţii de acest tip”, ne povesteşte Mirela, exemplificându-ne cu răbdare. Al doilea  exerciţiu ideal pentru abdomen implică şi nişte flotări mai speciale, care se numesc flotări de tip squat.

image
În suspensie: Preferă şi exerciţiile cu corzi elastice, care ajută la dezvoltarea forţei

“Staţi drepţi, cu picioarele depărtate la nivelul umerilor, vă aplecaţi atingând cu palmele podeaua şi având genunchii îndoiţi. Apoi, ţinând palmele pe podea, săriţi cu picioarele în spate până ajungeţi în poziţia de flotare. Faceţi o flotare, apoi reveniţi în poziţia anterioară şi vă ridicaţi. Repetaţi acest exerciţiu, alert, de 15 ori. Apoi alternaţi cu cel precedent, cu kettlebell, de 15 ori.

Avantajul este că le puteţi urma şi acasă, durează până în 15 minute şi sunt foarte eficiente”, a mai declarat Mirela Popa pentru Click!

A divorţat de Bogdan Stelea la 5 mai

Pe 14 aprilie, Click! vă anunţa în exclusivitate vestea că Mirela (35 de ani) şi Bogdan Stelea (46 de ani) au decis să se despartă, iar pe 5 mai au semnat actele de divorţ la notar. Mirela Popa şi Bogdan Stelea s-au căsătorit civil în 2008, însă după numai opt luni ea a băgat actele de divorţ la Judecătoria Sectorului 1.

Au reuşit să treacă peste acest impas şi s-au căsătorit religios în 2010. În ultimii ani, Mirela a avut parte de o ascensiune evidentă în cariera de designer. A absolvit Dreptul şi a urmat un master în Drept European şi Internaţional la Maastricht, Olanda. În 2011, ea a intrat pe piaţa modei din Dubai.

sarah anamaria prodan jpg
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Kate Middleton
vacante-exotice-eturia
Ramzan Kadirov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg