VIDEO EXCLUSIV Socrii Antoniei au venit din Oltenia să-și cunoască nepoțelul

Ultima actualizare:

    Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi pe 22 decembrieFoto Arhivă Personală
Antonia şi Alex Velea au devenit părinţi pe 22 decembrieFoto Arhivă Personală

Alex Velea (30 de ani) şi frumoasa lui iubită, Antonia (25 de ani), au avut parte de Sărbători de vis, după ce, pe 27 decembrie, a venit pe lume bebeluşul lor, Cezar Andrei. La sfârşit de an, solista a primit vizita viitorilor socri, Constantina şi Ion Velea, care au venit la Bucureşti tocmai din inima Băniei.

Constantina şi Ion, părinţii lui Velea, au bătut drum lung de la Craiova, pentru a-şi vedea nepoţelul, pe Cezar Andrei, născut în a treia zi de Crăciun. Aceştia şi-au petrecut Sărbătorile de iarnă în apartamentul fiului lor, situat în zona Nerva Traian din Capitală, acolo unde Alex a locuit cu fosta lui nevastă, Ana. Cei doi bunici au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, duminică, în jurul orelor 15.00, în timp ce se pregăteau să-şi încheie vacanţa din Capitală.

Au ieşit iniţial la balcon pentru a verifica dacă şoferul fiului lor a ajuns, apoi au coborât cu toate bagajele, o sacoşă foarte mare şi câteva costume şi cămăşi, pe care le-au încărcat în bolidul de fiţe marca BMW al lui Alex Velea. Între timp, şoferul solistului a dat o fugă până la un magazin din zonă pentru a cumpăra ceva provizii necesare pentru drum, după care au demarat în trombă spre Craiova, cartierul Lăpuş, acolo unde aceştia locuiesc.

Constantina şi Ion au plecat fericiţi spre casă, semn că au avut parte de câteva zile de neuitat, alături de nepoţelul lor, care va fi botezat de Smiley, prietenul de suflet al lui Alex. De altfel, de când a aflat că va deveni bunic, „socrul” Antoniei şi-a sporit vizitele la Bucureşti. În luna august a anului trecut, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Velea senior tot la balconul aceluiaşi apartament, venind parcă în inspecţie, pentru a se asigura că fiul lui şi iubita acestuia au parte de tot confortul şi de toate cele necesare unui cuplu.

În presă s-a scris că în toamna anului 2013, solistul a dus-o şi el pe Antonia la Craiova, pentru a le-o prezenta părinţilor săi. Chiar dacă la început au fost îngrijoraţi de toată tevatura media în care a intrat fiul lor, cu timpul, Constantina şi Ion Velea au ajuns să o îndrăgească pe frumoasa brunetă, care într-o bună zi, poate le va deveni şi noră cu acte în regulă.


    Părinţii lui Alex Velea şi-au vizitat nepoţelul
Părinţii lui Alex Velea şi-au vizitat nepoţelul

Tatăl lui Vincenzo o face praf, tatăl lui Velea o răsfaţă

Antonia a fost încântată să constate, pe parcursul acestor zile, că Ion și Constantina Velea sunt cu totul altfel decât Ciro, tatăl lui Vincenzo Castellano, încă soțul ei. În timp ce Ion o răsfață ca pe o prințesă, italianul continuă să o facă zob în presă, acuzând-o de abandon familial, în condițiile în care artista mai are o fetiță, pe Maia (3 ani).


    Ciro Castellano
Ciro Castellano

Maşina Antoniei zace buşită, într-o parcare

Pe 2 ianuarie, fotoreporterii Click! au găsit maşina Antoniei, abandonată într-o parcare, şi cu toată partea frontală grav avariată. Cu siguranţă, autoturismul Range Rover, de 50.000 €, a fost implicat într-un accident rutier, însă nu se ştie dacă în maşină se aflau şi Alex Velea cu Antonia. Cert este că solista nu a mai condus în ultima lună, iar iubitul ei a apelat mereu la şofer, întrucât nu posedă permis auto. Şi ieri, maşina zăcea tot în zona Aviatorilor.

Părinţii lui Alex Velea şi-au vizitat nepoţelul
Părinţii lui Alex Velea şi-au vizitat nepoţelul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net