VIDEO EXCLUSIV Ştefan Hruşcă, declaraţie emoţionantă despre soţie: "E sufletul meu"

Ultima actualizare:

    Stefan Hrusca
Stefan Hrusca

Ştefan Hruşcă a vorbit deschis despre familia sa. Artistul a făcut primele declaraţii la ediţia de miercuri a emisiunii Click!, difuzată la Prima Tv. A povestit despre soţia lui, cea care acum 24 de ani a ales să-l urmeze într-o ţară străină.

În fiecare iarnă, Ştefan Hruşcă ne colindă cu drag şi nu uită de unde a plecat! Solistul recunoaşte că străinătatea l-a schimbat. Românii îl cunosc ca şi Ştefan Hruşcă, dar vecinii din Canada îl strigă pe solistul nostru cu un alt nume.

Gianina, femeia cu care Ştefan Hruşcă îşi împarte viaţa de 24 de ani, a ales să-l urmeze înafara graniţelor ţării fără să crâcnească. Solistul recunoaşte că dacă iubita lui nu ar fi acceptat acest trai, probabil viaţa lui ar fi fost acum alta.

Ştefan Hruşcă locuieşte în canada
Ştefan Hruşcă locuieşte în canada

"Acolo atmosfera e un pic mai calmă, adică nu este stresul aşa de puternic ca aici în Europa. Mie în străinătate mi se spune şi Ştefan şi Steven, Genny sau Gia este soţia mea Geanina. Aşa îi spun toţi. Ea este sufletul, este omul de care aveam nevoie, care mă completează. Suntem foarte fericiţi. Avem doi doi faini şi foarte cuminţi. Lucrează în domeniul IT şi cochetează cu moda", a spus Ştefan Hruşcă la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima Tv.

În tinereţe, Gianina era fotomodel în Iaşi! Dar a lăsat cariera pentru familie! Pasiunea pentru modă însă nu şi-a uitat-o, iar din când în când mai cochetează cu lumea fashion-ului!

Artistul şi soţia sunt căasătoriţi de 24 de ani şi au doi copii. Atât Andra, fiica lui în vârstă de 17 ani, cât şi Ştefan junior în vârstă de 22 de ani, au o pasiune pentru muzică. În timp ce fiul lui a făcut parte dintr-o trupă rock, mezina familiei îşi doreşte să-şi urmeze tatăl. Iar cântăreţul plănuieşte ca în viitorul apropiat să urce pe scenă împreună.

Cu siguranţă că măcar odată orice român s-a întrebat ce e LER-ul din cântecele artistului. "«Lerul» în colidele noastre este un refren, aşa cum sunt «florile dalbe»", a explicat Ştefan Hruşcă la emisiunea Click! de la Prima Tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net