VIDEO EXCLUSIV Unde face Oana Roman sărbătorile. Fetiţa ei este o norocoasă

Ultima actualizare:

    Oana Roman a avut o emisiune la Antena StarsFoto: Click!
Oana Roman a avut o emisiune la Antena StarsFoto: Click!

De când a devenit mămică, viaţa Oanei Roman (38 de ani) s-a schimbat radical. dacă până acum vdeta era o împătimită a petrecerilor, acum nici nu îşi imaginează să mai plece departe de Maria Isabela mai mult de câteva ore.

Cei trecuţi anul acesta prin experienţa de a deveni părinţi vor alege să stea acasă de sărbători, iar Oana Roman nu face excepţie de la regulă. Fiica cea mică a fostului premier a declarat într-un interviu acordat reporterilor Click!, emisiune ce se difuzează zilnic de lini până joi, de la ora 23.00 la Prima Tv, că nu şi-a făcut planuri departe de casă de sărbători.

"Stau acasă pentru că este Isabela şi este primul ei Crăciun, dar eu întotdeauna am făcut sărbătorile în familie. O să mergem la mama, la prieteni, la cea de-a doua familie a mea, pe care toată lumea o cunoaşte. Şi de Revelion vom sta acasă. Ce rost are sa ma duc eu nu ştiu unde  ca să fac ce când am aşa un copil minunat. Chiar va fi o plăcere pentru noi sa stăm împreună de Anul Nou", a declarat Oana Roman la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00 la Prima Tv. 

Oana Roman s-a căsătorit religios cu Marius Elisei (28 de ani) în această vară la Palatul Ştirbey şi tot atunci au creştinat-o şi pe micuţa Maria Isabela.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net