VIDEO EXCLUSIV Vrea să se mărite după ce a refuzat două inele ce nu erau "perfecte"

image
Sonia Trifan a vorbit despre perioada grea prin care a trecut la finalul anului precedent

Una dintre cele mai sexy femei din România a povestit în cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click! de la Prima Tv de joi seară. Designerul Sonia Trifan a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat aceasta la sfârşitul anului 2013 când a suferit un preinfarct, dar a povestit şi de ce a fost nevoită să îşi cumpere singură inelul de logodnă şi când va avea loc nunta mult visată.

Sonia a povestit cum a ajuns să fie la un pas de un infact la sfârşitul anului trecut. "În ultima parte a anului 2013 m-am confruntat cu o perioadă foarte grea a viţii mele. M-am implicat exagerat de mult în campania de salvare a câinilor fără stăpân şi am făcut un preinfarct din cauza stresului. Încă mă mai simt rău uneori, dar Dumnezeu mă ajută să trec peste acele momente".

image
Designerul este o fire perfecţionistă

În vara anului următor, designerul alături de iubitul ei Lucian vor să se căsătorească, iar blonda se ocupă de toate detaliile pentru ca totul să fie perfect. Sonia a povestit şi de ce a fost nevoită să-şi aleagă ea inelul de logodnă. "În cei doi ani de relaţie am primit 2 inele, dar nu mi-au plăcut pentru că nu erau perfecte. Am vrut să fie cum am visat de mică şi din acest motiv luna aceasta iubitu meu m-a rugat să mă uit şi să îmi caut un inel pe care l-aş purta. După 3 zile de căutări, l-am găsit. Trebuie să mai aştept câteva zile până ajunge din America şi sunt nerăbdătoare. Nunta va avea loc la vară şi vreau ca totul să fie pus la punct până atunci pentru ca evenimentul să fie perfect".

image
Designerul este o fire perfecţionistă Foto Click! de la Prima Tv

Sonia doreşte să devină mamă imediat după nuntă. Cum însă ea nu se grăbeşte să rămână însărcinată, cei doi vor înfia un copil pentru a-i oferi acestuia şansa la o educaţie şi o familie frumoasă. "Ne-am gândit să adoptam un copil după ce am fost în vizită la un orfelinat împreună cu fratele meu care vroia de mult să facă acest pas. După ce ne căsătorim începem demersurile de adopţie pentru că vrem să oferim unui copil şansa la o educaţie corectă şi la un trai mai bun", a mai spus designerul.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg