VIDEO Expoziție de fese și sâni la "Ferma". Cum au făcut duș Anda Adam, Alina Pușcău și Elena Chiriac

Ultima actualizare:
Anda Adam și-a expus formele apetisante
Anda Adam și-a expus formele apetisante

Una dintre cele mai așteptate emisiuni ale toamnei a revenit pe micul ecran sub o nouă denumire. "Ferma 2020 Orășeni versus săteni" promite să aducă telespectatorilor o competiție acerbă între două echipe rivale formate din vedete dornice să demonstreze că merită premiul cel mare. Ediția de anul acesta este presărată cu nume ale industriei muzicale. Printre cele care au acceptat provocarea se numără Anna Lesko, Viviana Sposub, Anda Adam, Alina Pușcău, iar momentul în care bombele sexy au făcut duș, ajutate de colegii binevoitori, a fost unul greu de trecut cu vederea.

16 vedete au fost de acord să participe la una dintre cele mai mari aventuri ale vieții lor și să treacă prin probe dificile pentru ca în final să intre în posesia premiului cel mare. Pe 8 septembrie a început emisiunea "Orășeni versus săteni", care promite să testeze limitele fiecăruia dintre participanți.

Concurenții nu au fost deloc încântați atunci când au ajuns în locul în care își vor petrece următoarea perioadă de timp, muncind pe brânci. Confortul este de domeniul trecutului, iar saltelele pufoase au fost înlocuite cu paturi din paie. Băile luxoase, care dispun de căzi încăpătoare nu mai sunt decât un vis frumos, însă concurentele s-au acomodoat realtiv repede noilor condiții de trai și au găsit soluția perfectă de a se îmbăia.

Elena Chiriac, cea mai tânără dintre concurente, arată impecabil în costum de baie
Elena Chiriac, cea mai tânără dintre concurente, arată impecabil în costum de baie

Vedetele sexy din competiție nu au avut rețineri în a-și expune la televizor trupurile lucrate îndelung la sală în cele mai minuscule costume de baie. Ajunsă la 40 de ani, Anda Adam este mai mândră ca oricând de forma sa fizică, deși nu de puține ori fanii I-au reproșat că transformarea ei este una radicală. Alina Pușcău, prima româncă apărută pe coperta revistei Playboy SUA nu s-a lăsat mai prejos și și-a etalat, fără rețineri, formele cu care a fost înzestrată de Mama Natură. 


    Anda Adam și-a expus formele apetisante Sursă foto: Captură video
Anda Adam și-a expus formele apetisante Sursă foto: Captură video

Anda Adam și Alina Pușcău au renunțat la haine, s-au îmbrăcat în costumele de baie, au pus niște apă la încălzit și s-au spălat în casă. Au dat dovadă de colegialitate și s-au ajutat reciproc să depășească condițiile dificile. Elena Chiriac, cea mai tânără dintre concurente, de doar 18 ani, a profitat de razele soarelui și a ales să se răcorască în curte. Cezar Ouatu nu a stat deoparte și a aruncat găleți întregi de apă spre frumoasa brunetă. Cântărețului I-a fost reproșată lipsa de grație, iar colegii au râs pe seama lui spunând că, judecând după modul în care auncă apa, este clar că a spălat multe mașini.  

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net