VIDEO Florin Grozea, senzații tari la munte. Vezi ce nebunii a făcut

Ultima actualizare:

    S-a dat pentru prima dată cu tiroliana
S-a dat pentru prima dată cu tiroliana

Dacă ai cumva impresia că la munte, în perioada aceasta, între sezoane, nu prea ai ce face, te înșeli amarnic. Florin Grozea, fostul Hi-Q, s-a distrat în acest weekend, la Predeal, de i-au sărit capacele. Ba chiar am putea spune că a avut parte de senzații tari.

Veselia a început sâmbătă dimineața cu soția, pe pârtia de schi. Pentru că da, încă se schiază. E drept că nu era aglomerație, lucru care le-a convenit de minune celor doi, mai ales că Ioana, soția lui Florin, e începătoare și avea nevoie de spațiu. După ce au ars acolo câteva sute de calorii bune, și-au încărcat bateriile cu o tocăniță în pâine, făcută după rețeta locului. Apoi, cu forțe proaspete, au continuat aventura.

”De fapt, acum a început adevărata nebunie. Ne-am dus la un parc de distracții din Predeal unde ne-am dat pentru prima dată în viață cu tiroliana, am făcut trasee pe frânghii, prin copaci, ne-am dat cu colacul pe tobogan... a fost senzație. Am ajuns seara, în cameră, rupți de oboseală”, povestește Florin.

În tot acest timp, băiețelul lor, Sasha (un an și jumătate), era în camera de hotel, în grija bunicilor. Seara i-a fost dedicată lui. Pentru că s-au cazat la un hotel cu piscină, înainte de cină s-au bălăcit și s-au răsfățat la spa. ”Am dormit neîntorși. Duminică am continuat distracția. Acum am ajuns acasă, în București, dar aș avea nevoie de încă două zile libere să mă odihnesc. A fost weekendul meu preferat din anul acesta. Voi repeta experiența cât de des voi putea, mai ales că stațiunea e la doar două ore de mers din București”, a mai spus, râzând, Florin Grozea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net