VIDEO Giulia Nahmany a înregistrat noua piesă alături de un câştigător Grammy

1 octombrie 2014
article img
Giulia Nahmany a intrat cu dreptul in industria muzicala si cinematografica de la HollywoodSursă foto: arhivă personală

Giulia Nahmany (31 de ani) a intrat cu dreptul în industria muzicală şi cinematografică de la Hollywood. Românca nu doar că joacă rolul principal în noul film „Love by Design”, alături de Jane Seymour (cunoscută di8n „Dr. Quinn”), ci a avut ocazia să şi lucreze alături de producători muzicali renumiţi peste Ocean.

Pentru noua ei piesă, „Girl To Change Your World”, artista a colaborat cu un câştigător al premiilor Grammy. Este vorba despre Tom Weir, unul dintre cei mai buni producători muzicali din lume, care a lucrat, la rândul lui, cu nume celebre precum Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette. Înregistrarea noii piese a Giuliei Nahmany a avut loc în studioul lui Weir din Los Angeles.

Videoclipul melodiei „Girl To Change Your World” include, în premieră, secvenţe din filmul în care Giulia joacă alături de renumita Jane Seymour şi de alţi actori cunoscuţi la Hollywood.

article img
Giulia joacă rolul lui Danielle Luca, o tânără a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, o concediază

Giulia Nahmany interpretează rolul principal în comedia romantică „Love by Design", o coproducţie româno-americană care a fost filmată în Bucureşti, New York şi în localiăţi din Transilvania, precum Sighisoara, Saschiz și Biertan.

article img
Giulia, alături de celebra actriţă Jane Seymour

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tânără a cărei viaţă se schimbă rapid când Vivien Thompson, al cărei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-șef al unei faimoase reviste din New York, o concediază, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire, ajungând ulterior o femeie puternică, celebră şi apreciată în domeniul modei.

article img
Acesta este afişul filmului în care joacă Giulia şi care se va lansa la sfârşitul lunii octombrie

Regia filmului este semnata de Michael Damian, care a jucat în „Tânăr şi nelinistit”. Filmul pune în valoare România la nivel internaţional prin locurile superbe în care a fost turnat şi va fi lansat în cinematografele din Romania la 31 octombrie.

Iată videoclipul piesei cântate de Giulia: