Video haios cu Morar și Vâlcan la jogging, la 5 dimineața. Ce au găsit în Parcul Herăstrău

Ultima actualizare:

Mihai Morar și Radu Vâlcan au doborât orice recod personal de ambiție. De când a început anul, cei doi s-au reunit pentru deja celebrele lor ture în parcul Herăstrău. Doar că acum ora de trezire este 5 dimineața, când afară este un ger de crapă pietrele. 

Mihai Morar și Radu Vâlcan. Foto: Instagram
Mihai Morar și Radu Vâlcan. Foto: Instagram

Mihai Morar și Radu Vâlcan au multe în comun: lucrează în showbiz, au fiecare câte 3 copii, Mihai-fete, Radu-băieți, sunt familiști convinși și sportivi amatori. Ba fac drumeții împreună, ba aleargă cu noaptea în cap, în parcul Herăstrău. De când a început anul Mihai Morar s-a arătat foarte motivat să revină la cea mai bună formă a lui, așa că a reluat alergarea pe distanțe considerabile, minim 10 kilometri, în parc. Și nu singur, ci cu prietenul Radu Vâlcan. "Ora 5.00, bună dimineața! Radu Vâlcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!", a anunțat Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ei echipați. 

Video de luni, 17 ianuarie. Morar și Vâlcan, glume în Herăstrău

Morar și Vâlcan se filmează în fiecare zi, la jogging

Luni au repetat obiceiul și nici marți, 18 ianuarie, nu s-au abătut de la plan. Au ieșit la 5 dimineața în Parcul Herăstrău și mare le-a fost mirarea să vadă că nu sunt singuri în beznă. "Un domn făcea baie, în lac, la 5 dimineața, după cum veți vedea în filmul care urmează", a povestit Radu Vâlcan, pe InstaStory. "Noi murim de frig, suntem în parc, nu știu, 0 grade, dar e cineva în apă. Nu e neapărat ceva rău, dar uitați-vă la noi...", a completat Vâlcan. 

Mihai Morar, poza cu "cea mai bună formă a lui"

În 10 ianuarie, după ce mesele copioase de Sărbători au devenit amintiri, Mihai Morar a făcut o promisiune publică. Le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că își dorește să revină la cea mai bună formă fizică pe care a avut-o și a publicat și dovada: o fotografie în care este tot numai fibră și "pătrățele". 

Mihai Morar și cea mai bună formă a lui. Foto: Instagram
Mihai Morar și cea mai bună formă a lui. Foto: Instagram

"Rezoluția mea pentru 2022: să mă întorc la cea mai bună formă fizică a mea, pe care am avut-o în cea mai grea perioadă a lumii în care trăim.Nu am postat niciodata această fotografie. Ea are importanță doar acum, doar pentru mine. Ca să știu că se poate. Asta era forma mea din “carantină”. Pentru că atunci am avut ceva esențial: disciplină. Așa că, las poza asta aici, în ultima zi de vacanță. Iar de mâine mă apuc de trebă. De toate treburile. Dar, în primul rând, de treaba mea.Și, da, e mai mult decât a pune o ReZUluție pe hârtie. Cel mai mult e despre “a manifesta”. Și “a manifesta” începe cu gândul ăsta: se poate!"   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net