Video haios cu Morar și Vâlcan la jogging, la 5 dimineața. Ce au găsit în Parcul Herăstrău

Mihai Morar și Radu Vâlcan au doborât orice recod personal de ambiție. De când a început anul, cei doi s-au reunit pentru deja celebrele lor ture în parcul Herăstrău. Doar că acum ora de trezire este 5 dimineața, când afară este un ger de crapă pietrele. 

image
Mihai Morar și Radu Vâlcan. Foto: Instagram

Mihai Morar și Radu Vâlcan au multe în comun: lucrează în showbiz, au fiecare câte 3 copii, Mihai-fete, Radu-băieți, sunt familiști convinși și sportivi amatori. Ba fac drumeții împreună, ba aleargă cu noaptea în cap, în parcul Herăstrău. De când a început anul Mihai Morar s-a arătat foarte motivat să revină la cea mai bună formă a lui, așa că a reluat alergarea pe distanțe considerabile, minim 10 kilometri, în parc. Și nu singur, ci cu prietenul Radu Vâlcan. "Ora 5.00, bună dimineața! Radu Vâlcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!", a anunțat Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ei echipați. 

Video de luni, 17 ianuarie. Morar și Vâlcan, glume în Herăstrău

Morar și Vâlcan se filmează în fiecare zi, la jogging

Luni au repetat obiceiul și nici marți, 18 ianuarie, nu s-au abătut de la plan. Au ieșit la 5 dimineața în Parcul Herăstrău și mare le-a fost mirarea să vadă că nu sunt singuri în beznă. "Un domn făcea baie, în lac, la 5 dimineața, după cum veți vedea în filmul care urmează", a povestit Radu Vâlcan, pe InstaStory. "Noi murim de frig, suntem în parc, nu știu, 0 grade, dar e cineva în apă. Nu e neapărat ceva rău, dar uitați-vă la noi...", a completat Vâlcan. 

Mihai Morar, poza cu "cea mai bună formă a lui"

În 10 ianuarie, după ce mesele copioase de Sărbători au devenit amintiri, Mihai Morar a făcut o promisiune publică. Le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că își dorește să revină la cea mai bună formă fizică pe care a avut-o și a publicat și dovada: o fotografie în care este tot numai fibră și "pătrățele". 

mihai morar1 png
Mihai Morar și cea mai bună formă a lui. Foto: Instagram

"Rezoluția mea pentru 2022: să mă întorc la cea mai bună formă fizică a mea, pe care am avut-o în cea mai grea perioadă a lumii în care trăim.Nu am postat niciodata această fotografie. Ea are importanță doar acum, doar pentru mine. Ca să știu că se poate. Asta era forma mea din “carantină”. Pentru că atunci am avut ceva esențial: disciplină. Așa că, las poza asta aici, în ultima zi de vacanță. Iar de mâine mă apuc de trebă. De toate treburile. Dar, în primul rând, de treaba mea.Și, da, e mai mult decât a pune o ReZUluție pe hârtie. Cel mai mult e despre “a manifesta”. Și “a manifesta” începe cu gândul ăsta: se poate!"   

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
Politia Hunedoara  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj