VIDEO Ieri cu colăcei, azi cu pătrățele! Ce mănâncă Roxana Vancea pentru corpul acesta

Ultima actualizare:

    Așa arăta Roxana Vancea înainte. Acum este bună de "Miss Fitness"foto: arhivă personală
Așa arăta Roxana Vancea înainte. Acum este bună de "Miss Fitness"foto: arhivă personală

Roxana Vancea arată, la 33 de ani, mai bine decât în anii de debut, când era dolofană. Fosta asistentă tv de la matinalul Antenei 1, ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a tras din greu, la sala de sport, în ultimele luni, iar rezultatele sunt spectaculoase, lăudându-se cu pachețele de mușchi.

Senzuala șatenă a postat, pe contul personal de Facebook, un colaj de poze, de acum, când ai jura că este o atletă de performanță, și din 2016, când avea colăcei, iar talie ioc. Fosta vedetă tv a slăbit în jur de zece kilograme, acum cântărind 47 de kilograme, însă recunoaște că a fost nevoită să pună și lacătul pe frigider.

”Am o dietă bazată pe proteine. Dimineaţa îmi fierb câteva albuşuri de ou, la prânz consum carne de pui sau de curcan şi mai mănânc iaurturi. Între mese, la gustări, consum caju crud, care este foarte sănătos şi bun, în acelaşi timp.  Mi-am propus să dau jos cinci kilograme. Nu pot să rezist însă tentaţiei de a mânca dulciuri. Cum am prieteni care ştiu să gătească bine, mai scap câte o prăjitură. Cheesecake este preferata mea”, ne-a povestit ea.

Roxana este profesoară de sport, ba chiar a și predat, în urmurmă cu șase ani, la o școală generală din București.  Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Roxana la cumpărături, de unde s-a întors cu sacoșele pline. Deși este frumușică foc și are un bust natural imens,  ea nu a prea avut noroc în dragoste, bifând o relație amoroasă și cu Mihai Bendeac, cu care, după despărțire, a rămas în relații de amiciție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net