VIDEO Imagini de la înmormântarea solemnă a lui Benone Sinulescu. Irina Loghin și Sofia Vicoveanca, lacrimi pentru colegul lor

image
Onoruri militare pentru Benone Sinulescufoto: Click!

Momente solemne la Arad, unde ├«ndr─âgitul artist Benone Sinulescu a fost condus pe ultimul drum. Un sobor de preo╚Ťi a oficiat slujba, iar militarii i-au purtat pe umeri sicriul cu trupul ne├«nsufle╚Ťit, c─âci solistul avea gradul de "Mare Ofi╚Ťer". Colegii de breasl─â au f─âcut declara╚Ťii emo╚Ťionante.

Duminic─â, 21 noiembrie, fanii, colegii de scen─â ╚Öi familia ╚Öi-au luat "adio" de la Benone Sinulescu, care a murit pe 21 noiembrie, la v├órsta de 84 de ani. Maestrul c├óntecului popular a fost ├«nmorm├óntat la cimitirul "Eternitatea" din Arad. Funeraliile au ├«nceput ├«n jurul orei 13.00, ├«n Pia╚Ťa Avram Iancu, iar imaginile au fost emo╚Ťionante ╚Öi solemne, c─âci regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de Armata Rom├ón─â, av├ónd gradul de Mare Ofi╚Ťer. Sicriul cu trupul ne├«nsufle╚Ťit a fost acoperit cu tricolorul.

image
Sicriul cu trupul ne├«nsufle╚Ťit a fost acoperit cu tricolorul. ╚śi coroanele de flori au fost tricolore

Chiar dac─â nu au putut fi prezente la ├«nmorm├óntare, la Arad, colegele de scen─â ale lui Benone Sinulescu, ╚Öi-au exprimat durerea ╚Öi regretul intervenind ├«n direct, la Rom├ónia TV. "Nu am cuvine... Doamne, nu ╚Ötiu. O s─â r─âm├ón─â pentru mine a╚Öa cum ├«l cunosc, a╚Öa cum ├«l ╚Ötiu, vesel ╚Öi cu voie bun─â. Iertare, bl├ónde╚Ťe, iubire... Benone, s─â m─â ier╚Ťi, Dumnezeu s─â ├«╚Ťi dea un somn lin! Condolean╚Ťe tuturor ╚Öi familiei", a declarat Sofia Vicoveanca, ├«n lacrimi, la Rom├ónia TV.

Irina Loghin: "Refuz să cred că ne părăsește"

"E o mare triste╚Ťe. Regret c─â nu am putut s─â ajung p├ón─â la Arad. ├Äl ╚Ötiu acolo, refuz s─â cred c─â ne p─âr─âse╚Öte. ├Äl cunosc pe Benone din '62, de la Ansamblul Cioc├órlia, unde am avut foarte multe de ├«nv─â╚Ťat de la el. F─âceam vocalize cu el. Avea un suflet extraordinar, pe toat─â lumea ajuta... Benone a╚Öa a fost! C─âuta s─â ajute, mai ales pe cei tineri... E o mare pierdere, las─â mo╚Ötenire un repertoriu imens. Cred c─â nu a existat un interpret de muzic─â popular─â s─â lase at├ótea c├óntece mo╚Ötenire. Triste╚Ťea e grea, desp─âr╚Ťirea e foarte grea. Ne-a l─âsat un gol ├«n suflet, o mare triste╚Ťe. Condolean╚Ťe so╚Ťiei, care a fost foarte aproape de el. Mereu spunea <Am avut noroc de o so╚Ťie care e tot timpul l├óng─â mine, m─â r─âsfa╚Ť─â cu bun─ât─â╚Ťi>. O ╚Ötiu ╚Öi eu gospodin─â. L-a iubit mult, avea o c─âsnicie frumoas─â. Ne-am n─âscut cu o via╚Ť─â fiecare... La revedere Benone, am senza╚Ťia c─â e╚Öti ├«nc─â acolo, acas─â. Dumnezeu s─â te odihneasc─â!", a declarat, extrem de afectat─â, Irina Loghin, la Rom├ónia TV.

image
Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la v├órsta de 84 de ani, dup─â complica╚Ťii ├«n urma unei pneumoniifoto: Click!

"M─â bucur c─â m-a╚Ťi sunat s─â prezint condolean╚Ťe familiei. Benone Sinulescu este singurul artist care a cules folclor autentic ╚Öi a reu╚Öit s─â-l prezinte publicului autentic ╚Öi totodat─â comercial. A ╚Ötiut s─â se reinventeze. Dumnezeu s─â ├«l ierte", a declarat ╚Öi Corina Chiriac.

Interpretul de muzic─â popular─â Benone Sinulescu a murit joi, la v├órsta de 84 de ani. S-a stins acas─â, ├«n urma unei pneumonii de aspira╚Ťie, dup─â cum ne-a declarat ├«ndurerata lui so╚Ťie.

image
Benone Sinulescu, înmormântat duminică, la Arad, cu onoruri militarefoto: Nicolae Datcu / Facebook
interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan