VIDEO Incendiar! Cabral, complet dezgolit, în braţele unei blonde celebre! Nu, nu e soţia lui!

Ultima actualizare:
Cabral, alături de solista Pink, în urmă cu ceva ani
Cabral, alături de solista Pink, în urmă cu ceva ani

Nu vă temeţi, nu este vorba despre vreun nou divorţ în showbiz-ul românesc. Cabral (37 de ani) îşi iubeşte nespus soţia, pe frumoasa actriţă Andreea Ibacka (29 de ani).

Vă era dor de Cabral? În curând, îndrăgitul prezentator de televiziune va reveni pe sticlă la Pro Tv, acolo unde va modera, alături de actorul Mihai Bobonete, reality show-ul “Sunt celebru, scoteţi-mă de aici”. Dar iată de nu ştiaţi despre prezentatorul de culoare! Pe când nu juca, încă, în telenovelele care l-au făcut cunoscut publicului, precum “Regina” sau alte seriale, în anul 2007, Cabral Ibacka a apărut în “Catacombe” – “Catacombs”, un film realizat în Studiourile Media Pro, în care a avut-o parteneră pe – atenţie! - celebra Pink (Alecia Moore).

Cabral nu a căzut în mrejele celebrei cântăreţe străine
Cabral nu a căzut în mrejele celebrei cântăreţe străine

Cântăreaţa a interpretat, pe vremea aceea, rolul unei studente care se rătăceşte în catacombele din Paris, din cauza unei farse puse la cale de sora ei, iar Cabral e unul dintre prietenii ei. “Catacombe" (vezi mai multe aici!) a fost unul dintre primele filme străine realizate în Romania, în care rolurile principale sunt jucate de actori români, exceptând partitura interpretata de Pink. Pe atunci, cei doi au realizat şi o şedinţă foto.


    Cabral nu a căzut în mrejele celebrei cântăreţe străineFoto: Arhivă personală
Cabral nu a căzut în mrejele celebrei cântăreţe străineFoto: Arhivă personală

Cabral îşi iubeşte soţia la fel ca în prima zi

În prezent, Cabral este la a doua căsnicie cu Andreea Ibacka, după ce, o bună perioadă de timp, a fost căsătorit cu Luana Ibacka, cu care are  o fetiţă, Inoke, în vârstă de 12 ani. Cei doi au mărturisit, în repetate rânduri, că sunt pregătiţi să devină părinţi. Aceştia fac tot felul de investigaţii pentru a se asigura că totul e în regulă, iar ea spune că poate rămâne însărcinată fără nicio problemă. ''A venit momentul să ne mărim familia. Facem un set de reguli şi analize. Înainte de sarcină trebuie să te pregăteşti mai ceva ca la Olimpiadă, ştim asta de la naşii noştri, familia Fodor'', a dezvăluit Andreea pentru Kanal D, în urmă cu două luni.

Andreea Ibacka a mai spus că nu are niciun fel de probleme de fertilitate: ''Nu am probleme de genul ăsta, nu trăiesc această dramă. Până acum nu am încercat şi nu ne-a ieşit, pur şi simplu am aşteptat momentul potrivit...", a mai adăugat soţia lui Cabral.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net