VIDEO «Înghiţitorul de lucruri», caz uluitor la «Românii au talent»


    A înghiţit 4 monede  şi le-a adus  înapoi în ordinea  dictată de juraţi
A înghiţit 4 monede şi le-a adus înapoi în ordinea dictată de juraţi

Sezonul 9 „Românii au talent” a debutat în forţă vineri seara, la PRO TV, cu momente absolut impresionante. Pe scenă au urcat rând pe rând oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale. Unii au smuls hohote de râs, alţii lacrimi de emoţie, alţii au lăsat audienţa cu gura căscată de surpriză. Unul dintre cele mai spectaculoase numele a fost cel al scoţianului Stevie Starr (56 de ani), „înghiţitorul de lucruri”.

Stevie şi-a început prestaţia înghiţind, ca o puşculiţă, 4 monede numerotate cu 1, 2, 3 şi 4. Apoi le-a regurgitat la fel de uşor cum le-a înghiţit, neobişnuit fiind faptul că le-a putut aduce înapoi în ordinea dorită de juriu. Cu o sprânceană ridicată a neîncredere, te-ai putea gândi că e doar un truc bun de magie. Dar fiţi atenţi mai departe! Stevie înghite o bila de biliard pe care o aduce înapoi fără mare efort. Şi asta nu e tot. Ia de pe masă un pahar cu zahăr pudră pe care şi-l toarnă pe gât. După care, însetat, bea cu poftă câteva guri mari de apă, ba chiar face şi gargară.

15jljk jpeg

Ciudăţenia abia acum urmează. Concurentul îl ia „asistent” pe Pavel Bartoş, căruia îi spune să întindă palmele şi îi varsă în ele zahărul curat şi uscat exact aşa cum îl înghiţise. „Doamne sfinte! N-am văzut aşa ceva în viaţa vieţilor mele”, exclama Andra. „Nu se poate, nu se poate”, „nu cred aşa ceva”, se minunau ceilalţi juraţi. 

După ce avertizează publicul să nu încerce acasă, pentru că doar el are un stomac special, Stevie înghite săpun lichid pe care îl scoate afară sub formă de baloane umplute cu fumul de la o ţigară „savurată” anterior.

Mai înghite gaz, pe care-l scoate afară tot într-un balon de săpun şi-i dă foc. „Ai avut cea mai palpitantă prestaţie şi eşti cel mai amuzant concurent pe care l-am avut în toată istoria concursului. Eşti ireal”, i-a spus Andi Moisescu. „E numărul care m-a şocat, m-a uimit, m-a minunat, am rămas cu gura căscată. N-am fost niciodată atât de uluit de un moment ca acum. Eşti o minune a naturii şi un om minunat”, a adăugat Mihai Petre. 

Într-adevăr, Stevie Starr are un organism cu totul neobişnuit. Scoţianul povesteşte că a crescut la casa de copii şi, pentru că furturile erau la ordinea zilei, el obişnuia să-şi înghită bănuţii pentru a-i ascunde de ceilalţi copii. „Mă duceam afară şi luam un bondar de pe flori, îl înghiţeam, apoi mă duceam la şcoală, îl scoteam afară şi el zbura prin clasă. Tot ce intră, iese uscat, nimic cu revine umed. Doctorii nu au putut înţelege. Mi-au introdus o cameră video pe gât şi au admis că pot să aduc înapoi ce înghit. Dar nu au putut înţelege două lucruri: cum de pot controla ce aduc şi de ce totul revine uscat”, a spus simpaticul Stevie. 

Scoţianul este o minune a divertismentului mondial, el uimind deja asistenţa la show-uri de talente din Marea Britanie, Germania, Cehia, Italia, Franţa şi SUA.

Se hrănește doar cu chipsuri și ciocolată

Întrebat cu ce se hrăneşte, concurentul a mărturisit că nu mănâncă alimente obișnuite. „Cred că sunt mai bine de 25 de ani de când trăiesc doar cu chipsuri, cola dietetică şi multă ciocolată. Nu am mâncat niciodată legume sau fructe. Doctorii mi-au dat un măr, dar mi-a venit înapoi, neintenţionat, pur şi simplu corpul meu l-a respins. Cred că totul a început când am pornit în călătorii şi de atunci nu am mâncat mâncare”, spune Stevie.

Croitoreasa cu voce «de aur» l-a cucerit pe Mihai Petre

Ana Maria  a fost trimisă  direct în  semifinale
Ana Maria a fost trimisă direct în semifinale

Vineri seara s-a apăsat şi golden buzz-ul pentru Ana Maria Pantaze, o croitoreasă de 38 de ani, fără studii muzicale, modestă şi extrem de emoţionată. În momentul în care a început să cânte, i-a uluit pe toţi. „Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoţie sinceră şi ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre înainte să apese butonul auriu. Concurenta a povestit că a început să cânte la karaoke, atelierul ei de croitorie fiind chiar deasupra clubului de unde se auzea muzica.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
cub claudia pavel cream png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
cub mircea bravo png
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg
312433678 1116697535682926 7196643529606951916 n jpg