VIDEO Irina Loghin, ce apariție după ce s-a vindecat de Covid! Iată mesajul artistei, care revine deja pe scenă

Ultima actualizare:

    Irina Loghin, cu tonus excelent după ce s-a vindecat de Covid-19
Irina Loghin, cu tonus excelent după ce s-a vindecat de Covid-19

Irina Loghin are 81 de ani, dar nu ai cum să ghicești această vârstă dacă nu te uiți în buletin. Doamna muzicii populare românești a revenit în prim-plan, după ce la finalul lunii august a anunțat că a fost diagnosticată cu Covid-19. Irina Loghin va cânta duminică, 20 septembrie, la un popular domeniu turistic din munții Buzăului.

Machiată, cu părul prins, cu cercei mari, îmbrăcată în roz și cu zâmbetul pe buze. Așa apare Irina Loghin într-un filmuleț în care își anunță fanii că abia așteaptă să revină pe scenă. Potrivit Money.ro, Irina Loghin va cânta duminică (20 septembrie) în aer liber, la imensă terasă a Domeniului Gîrbea, situat în localitatea montană Bâsca Chiojdului, lângă populara cascadă Șipot, județul Buzău.

În seara respectivă, spectacolul va fi deschis de Florin Decuseară, iar de momentele muzical umoristice, se va ocupa fostul umorist de la Vacanța Mare, Florin ”Axinte” Petrescu, organizatorul evenimentului.

Irina Loghin, diagnosticată cu Covid-19, dar asimptomatică

La finalul lunii august, Irina Loghin a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19 şi a fost internată la Matei Balş, alături de soţ, Ion Cernea, fiu lor, Ciprian, şi nora artistei. „Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, scria interpreta pe Facebook.

Citește și:

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net