VIDEO Iulia Vântur și Salman Khan, împreună și la bine, și la greu. Au împărțit alimente oamenilor sărmani din India

Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuia png
Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuia

Aflați în izolare, alături de mai mulți prieteni la proprietea de la casa de vacanță din Panvel, din apropierea orașului Mumbai, India, Salman Khan și Iulia Vântur s-au implicat imediat într-o strângere de ajutoare. La aceasta au participat și alți prieteni celebri de-ai starului internațional, alături de alți oameni de la fundația actorului indian.

Salman Khan (54 de ani), care a stat în casa sa din Panvel încă de la începutul pandemiei, a organizat recent o campanie umanitară și a strâns mai multe produse alimentare pentru cei nevoiași. La inițativa acestuia, demarată prin fundația sa, au răspuns prezent mai multe personalități locale, dar și românca noastră, Iulia Vântur (39 de ani). Printre alții, au mai participat actrițele de la Bollywood Jacqueline Fernandez, Waluscha De Souza și cântărețul Kamal Khan. Salman a distribuit un videoclip pe Instagram, în care Iulia, Jacqueline, Waluscha și alții pot fi văzuți încărcând ajutoare și pachete care conțin produse alimentare, în căruțe și vehicule.

"Mulțumesc pentru contribuție ... mulțumesc tuturor", le-a spus Salman Khan, apoi cei din echipa lui au lansat și un videoclip pe Youtube, care a devenit imediat viral pe internet. „Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a scris și Iulia Vântur pe rețelele sociale, împărtășind și ea videoclipul pe profilul ei de Instagram: "Toți oamenii din acest videoclip au fost în izolare de grup de când a început pandemia, iar acest videoclip a fost filmat pe proprietatea privată, de aceea nu s-au purtat măști și mănuși. Iar distanțarea socială nu era necesară".

image
Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuiafoto: captură video Pro Tv

Apariția lui Salman Khan la "Vorbește lumea" a devenit virală

Îndrăgită actrița, cântăreața și vedetă TV a acordat înainte de Paște un interviu pentru "Vorbește lumea", care a devenit viral în toată lumea. Și asta pentru că în timp ce ea vorbea cu Cove și cu Adela Popescu, din spate a apărut însăși Salman Khan, care venise să vadă dacă totul este în regulă ]n timpul interven'iei Iuliei, care a avut loc online. "Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei. Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare, de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște. Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost demult cu ei de Paște", a spus Iulia.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
gianina corondan tb1000 jpg
BeFunky collage (34) jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp