VIDEO Izabella a spus tot! «Ziua Izabellei» a afectat-o după isteria produsă «M-am speriat»

image
Izabela a fost în platoul Pro Tv

Fenomenul "Ziua Izabellei" este pe buzele a sute de mii de români de câteva zile încoace, după ce fetiţa în vârstă de 11 ani a creat un event pe Facebook şi a invitat mult prea multă lume.

Fetiţa care dorea ca pe 14 martie să-şi serbeze ziua de naştere alături de prietenii de pe Facebook s-a speriat de amploarea pe care a luat-o evenimentul pe care l-a creat virtual. Pe 14 martie, toată lumea va fi prezentă la ziua Izabellei, cel puţin aşa spun mesajele celor 145.000 de oameni care şi-au confirmat prezenţă. "Şi dacă vine lumea la noi acasă, mamă?", a întrebat-o micuţa pe mama sa a doua zi după ce a văzut ce amploare a luat pagina de Facebook, potrivit adevărul.ro.

Izabella a fost prezentă în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viaţa în ultimele zile de când a ajuns celebră. "Noi nu am vrut să invităm toată ţara. Prietenii şi ceilalţi colegi de la şcoală îmi cer poze şi autografe. M-am speriat puţin pentru că primeam prea multe like-uri şi am văzut că toată lumea vine. Primeam câteva zeci de like-uri pe minut", a spus micuţa în platoul La Măruţă.

image
Izabela a fost în platoul Pro TvFoto Pro Tv

"Nu eram pregatita pentru asa ceva. Eu eram la serviciu şi am văzut pe Facebook. Nu înţelegeam unde vor să vină toţi şi după ce am aflat am şters pagina", a completat şi mama fetiţei.

La "Ziua Izabellei" erau invitate câteva sute de persoane, toţi prietenii fetelor. Unul dintre aceştia a apăsat butonul "Invite All" şi alte câteva mii au ajuns să confirme participarea la eveniment. Totul a devenit viral după ce amatorii de glume online au început să creeze meme-uri despre Ziua Izabellei. Imaginile virale cu un text amuzant s-au propagat rapid şi au dus vestea gafei făcute.

Mihai Bendeac împreună cu Flick au creat şi o poezie astăzi pentru acest eveniment

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
acc1 jpg
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg