VIDEO Jale mare la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu. Soția, răpusă de durere: "Te-ai dus după băiatul nostru, nu vă las, vin și eu"

Ultima actualizare:

    4 preoți au oficiat slujba de înmormântare a lui Nelu Ploieșteanufoto: BLITZ
4 preoți au oficiat slujba de înmormântare a lui Nelu Ploieșteanufoto: BLITZ

În ciuda eforturilor familiei de a-i face o înmormântare creștinească, Nelu Ploieșteanu (70 de ani) a fost condus miercuri (7 aprilie) pe ultimul drum după protocol Covid! Trupul maestrului a fost depus în sicriul sigilat, iar la înmomântarea de la Cimitirul Străulești nu au avut voie să participe decât 16 persoane. Familia marelui cântăreț trăiește o mare dramă și consideră că înmormântarea a fost o batjocură la adresa artistului.

Cinci zile au trecut de când Nelu Ploieșteanu (70 de ani) s-a stins din viață la Spitalul Floreasca, după trei săptămâni de luptă cu virsul nemilos Sars-Cov-2, care i-a distrus toate organele din corp. Familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit al artistului de la IML până astăzi, după ce marți dimineață au venit rezulatatele necroposiei pe care o solicitaseră printr-o cerere la Parchet.


    Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat miercuri, 7 apriliefoto: BLITZ
Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat miercuri, 7 apriliefoto: BLITZ

Din păcate, în urma necropsiei a reieșit că maestrul era încă infectat cu Sars -Cov 2 la momentul decesului. Poliția a venit marți la casa lui Nelu Ploieșteanu, după ce fiicele artistului au lăsat trupul tatălui lor la IML și au refuzat să-l înmomânteze în aceeași zi, pe motiv că nu au timp să se pregătească de înmomântare. Familia consideră că ceea ce se întâmplat a fost o batjocură la adresa artistului, iar una din fiicele maestrului a încercat să-l sune disperată și pe Ludovic Orban, pentru a obține o derogare pentru o înmormântare creștinească, însă acesta nu i-a răspuns la telefon.

Miercuri dimineață, 7 aprilie, pe o vreme mohorâtă, fiicele lui Nelu Ploieșteanu au mers la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Sicriul sigila,t în care se afla trupul neînsuflețit al artistului, dezbrăcat și băgat într-un sac, a fost depus în mașina mortuară. Un tabloul cu chipul lui Nelu Ploieșteanu și o coroană imensă de trandafiri roșii au fost puse pe mașina care l-a condus pe artist pe ultimul drum.

Fiicele regretatului artist nu s-au dezlipit nicio secundă de sicriul tatălui lor. Disperate, îngenuncheate de pierderea suferită, fetele au început să plângă în hohote și să urle de durere.”Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!”, a strigat cu disperare una dintre fiicele artistului. În drumul spre Cimitirul Străulești, unde Nelu Ploieșteanu își va dormi somnul de veci, alături de fiul său, Mihăiță, mașina mortuară a făcut o oprire timp de 30 de minute în fața casei unde a locuit Nelu Ploiștenau. Acolo, un preot a făcut o slujbă de pomenire, după care convoiul mortuar s-a îndreptat spre Cimitrul Străulești.

”De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat. Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: ”Ce fac eu fără tine”? Nu pleca!”, a urlat cu disperare soția artistului. La ceremonia de la cimitir, sicriul a fost cărat spre locul de veci de aceiași bărbați îmbrăcați în combinezoane. Artistului i-a fost întins covor roșu și i-a fost pusă muzica sa pe fundal. Nu au participat decît 16 persoane, singurul artist prezent fiind Nicu Gigantu, care este cumătrul lui Nelu Ploieșteanu. „E trist! Inițial, nu au vrut să ne lase să trecem deloc pe acasă. Am mai făcut oprire în fața unei biserici, acolo unde a avut loc slujba pentru Mihăiță. Nu l-am văzut decât pe Nici Gigantu aici”, a declarat Mara Bănică, prezentă la înmormântare.

Citește și:

VIDEO Fetele lui Nelu Ploieşteanu îşi jelesc tatăl la IML. Au ridicat trupul neînsuflețit pentru înmormântare

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă unicul său fiu. Cavoul, plin de flori și de îngerași din bronz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net