VIDEO Jale mare la ├«nmorm├óntarea lui Nelu Ploie╚Öteanu. So╚Ťia, r─âpus─â de durere: "Te-ai dus dup─â b─âiatul nostru, nu v─â las, vin ╚Öi eu"

image
4 preo╚Ťi au oficiat slujba de ├«nmorm├óntare a lui Nelu Ploie╚Öteanufoto: BLITZ

├Än ciuda eforturilor familiei de a-i face o ├«nmorm├óntare cre╚Ötineasc─â, Nelu Ploie╚Öteanu (70 de ani) a fost condus miercuri (7 aprilie) pe ultimul drum dup─â protocol Covid! Trupul maestrului a fost depus ├«n sicriul sigilat, iar la ├«nmom├óntarea de la Cimitirul Str─âule╚Öti nu au avut voie s─â participe dec├ót 16 persoane. Familia marelui c├ónt─âre╚Ť tr─âie╚Öte o mare dram─â ╚Öi consider─â c─â ├«nmorm├óntarea a fost o batjocur─â la adresa artistului.

Cinci zile au trecut de c├ónd Nelu Ploie╚Öteanu (70 de ani) s-a stins din via╚Ť─â la Spitalul Floreasca, dup─â trei s─âpt─âm├óni de lupt─â cu virsul nemilos Sars-Cov-2, care i-a distrus toate organele din corp. Familia a refuzat s─â ridice trupul ne├«nsufle╚Ťit al artistului de la IML p├ón─â ast─âzi, dup─â ce mar╚Ťi diminea╚Ť─â au venit rezulatatele necroposiei pe care o solicitaser─â printr-o cerere la Parchet.

image
Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat miercuri, 7 apriliefoto: BLITZ

Din p─âcate, ├«n urma necropsiei a reie╚Öit c─â maestrul era ├«nc─â infectat cu Sars -Cov 2 la momentul decesului. Poli╚Ťia a venit mar╚Ťi la casa lui Nelu Ploie╚Öteanu, dup─â ce fiicele artistului au l─âsat trupul tat─âlui lor la IML ╚Öi au refuzat s─â-l ├«nmom├ónteze ├«n aceea╚Öi zi, pe motiv c─â nu au timp s─â se preg─âteasc─â de ├«nmom├óntare. Familia consider─â c─â ceea ce se ├«nt├ómplat a fost o batjocur─â la adresa artistului, iar una din fiicele maestrului a ├«ncercat s─â-l sune disperat─â ╚Öi pe Ludovic Orban, pentru a ob╚Ťine o derogare pentru o ├«nmorm├óntare cre╚Ötineasc─â, ├«ns─â acesta nu i-a r─âspuns la telefon.

Miercuri diminea╚Ť─â, 7 aprilie, pe o vreme mohor├ót─â, fiicele lui Nelu Ploie╚Öteanu au mers la IML pentru a ridica trupul ne├«nsufle╚Ťit al tat─âlui lor. Sicriul sigila,t ├«n care se afla trupul ne├«nsufle╚Ťit al artistului, dezbr─âcat ╚Öi b─âgat ├«ntr-un sac, a fost depus ├«n ma╚Öina mortuar─â. Un tabloul cu chipul lui Nelu Ploie╚Öteanu ╚Öi o coroan─â imens─â de trandafiri ro╚Öii au fost puse pe ma╚Öina care l-a condus pe artist pe ultimul drum.

stanga
dreapta
inmormantare nelu ploiesteanu 1 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 2 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 10 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 19 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 34 0 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 44 0 jpg jpeg
inmormantare nelu ploiesteanu 46 jpg jpeg

Fiicele regretatului artist nu s-au dezlipit nicio secund─â de sicriul tat─âlui lor. Disperate, ├«ngenuncheate de pierderea suferit─â, fetele au ├«nceput s─â pl├óng─â ├«n hohote ╚Öi s─â urle de durere.ÔÇŁT─âticule! Tat─â! Tat─âl meu! T─âticul meu! Tat─âl meu!ÔÇŁ, a strigat cu disperare una dintre fiicele artistului. ├Än drumul spre Cimitirul Str─âule╚Öti, unde Nelu Ploie╚Öteanu ├«╚Öi va dormi somnul de veci, al─âturi de fiul s─âu, Mih─âi╚Ť─â, ma╚Öina mortuar─â a f─âcut o oprire timp de 30 de minute ├«n fa╚Ťa casei unde a locuit Nelu Ploi╚Ötenau. Acolo, un preot a f─âcut o slujb─â de pomenire, dup─â care convoiul mortuar s-a ├«ndreptat spre Cimitrul Str─âule╚Öti.

ÔÇŁDe ce ai plecat, m─â? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus dup─â b─âiatul nostru. Spune-i c─â-l iubesc. V─â iubesc ╚Öi a╚Ötepta╚Ťi-m─â c─â vin. Nu v-am l─âsat singuri ╚Öi nu te voi l─âsa nici pe tine, nici pe b─âiat. Te iubesc! Nu v─â las. O s─â vin c├ót de cur├ónd dup─â voi. Nu v─â las, nu v─â las, nu v─â las, c─â nu v-am l─âsat niciodat─â! Nu te las, m─â! Ai plecat la spital ╚Öi spuneai: ÔÇŁCe fac eu f─âr─â tineÔÇŁ? Nu pleca!ÔÇŁ, a urlat cu disperare so╚Ťia artistului. La ceremonia de la cimitir, sicriul a fost c─ârat spre locul de veci de aceia╚Öi b─ârba╚Ťi ├«mbr─âca╚Ťi ├«n combinezoane. Artistului i-a fost ├«ntins covor ro╚Öu ╚Öi i-a fost pus─â muzica sa pe fundal. Nu au participat dec├«t 16 persoane, singurul artist prezent fiind Nicu Gigantu, care este cum─âtrul lui Nelu Ploie╚Öteanu. ÔÇ×E trist! Ini╚Ťial, nu au vrut s─â ne lase s─â trecem deloc pe acas─â. Am mai f─âcut oprire ├«n fa╚Ťa unei biserici, acolo unde a avut loc slujba pentru Mih─âi╚Ť─â. Nu l-am v─âzut dec├ót pe Nici Gigantu aiciÔÇŁ, a declarat Mara B─ânic─â, prezent─â la ├«nmorm├óntare.

Citește și:

VIDEO Fetele lui Nelu Ploie┼čteanu ├«┼či jelesc tat─âl la IML. Au ridicat trupul ne├«nsufle╚Ťit pentru ├«nmorm├óntare

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă unicul său fiu. Cavoul, plin de flori și de îngerași din bronz

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg