VIDEO Kira, fiica lui Gică Hagi, în același film cu Michelle Obama


    Kira Hagi, în "Martha și George"
Kira Hagi, în "Martha și George"

Kira, fiica lui Gică Hagi, a dat lovitura la Hollywood, unde își conturează o carieră de succes! Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că va apărea în același proiect cu Michelle Obama, fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, într-un serial animat, pe Netflix.

Fiica ”Regelui” dublează vocea unuia dintre personajele principale în producția ”Gofre și Mochi”, serial produs de platforma de streaming online Netflix și care este difuzat în România din 16 martie. În acest film, Kira joacă alături de nume grele, printre care se numără și Michelle Obama, soția fostului președinte al SUA, Barack Obama. Serialul se adresează și adulților, nu doar copiilor, deoarece este ”educativ și amuzant”. „Dragi părinți sau mătuși sau unchi sau bunici, ați aflat de «Gofre și Mochi»? Este un serial pe Netflix, iar eu știu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Mochi. Așa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ și amuzant și îl recomand și adulților, e bine să nu uităm să fim copii!”, a scris Kira Hagi, pe rețelele sociale.

Despre Serialul ”Gofre și Mochi”

Serialul ”Gofre și Mochi”, ce a fost lansat pe Netflix, prezintă o călătorie gastronomică a celor două personaje principale – două păpuși pe care le leagă o prietenie și visul de a deveni bucătari. În serial, cei doi amici sunt ajutați de fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, care are rolul unui proprietar de supermarket. Fosta primă doamnă a Statele Unite ale Americii va avea un coș zburător, care îi va servi drept ghid, proiectul fiind unul care nu se adresează numai celor mici, ci și adulților, care sunt gata să plece într-o aventură culinară pe cinste.

Citește și:

Kira, fiica lui Gică Hagi, predă cursuri de actorie pentru copii

Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan, fiul Nicolei, au jucat cu casa închisă la Nottara

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg