VIDEO La 16 ani, Monica Roșu i-a topit pe jurații SuperStar: “Ești în TOP 3 preferințe”. Tânăra a fost acompaniată de iubit

image
Monica și iubitul ei, Iustin, pe scena Superstarfoto: captură PRO TV

A venit, a zâmbit, a cântat și i-a dat pe spate pe exigenții jurați de la SuperStar România. La 16 ani, Monica Roșu, o tânără din Vaslui, a primit numai complimente pe scenă. Momentul a fost, într-adevăr, sublim.

Monica Roșu a alunecat perfect pe note, așa cum i-a spus Smiley, a avut carismă și o naturalețe rară. A fost acompaniată pe scenă de Iustin, un tânăt chitarist care a știut să o pună în valoare. La final, descusută de Carlas's Dreams dacă nu cumva formează un cuplu cu chitaristul ei, cu care a avut pe scenă o chimie aparte, Monica a recunoscut că sunt iubiți. "Păi de-asta vă iese, măi, așa", a punctat Carla's. Raluka i-a spus direct: “Ești în TOP 3 preferințe ale mele și sper să ajungi până la final”.

Monica Roșu, talent moștenit din familie

Monica are 16 ani, este din Vaslui și este elevă, iar Iustin, cel care o acompaniază la chitară, este iubitul său. S-au întâlnit într-o școală de muzică, unde Iustin cântă la chitară, iar Monica cântă la pian și cu vocea. Monica moștenește talentul de la tatăl său, care cântă jazz în diferite locații din Paris. Acesta cântă la saxofon și clarinet și este foarte lăudat peste hotare. Pe linia bărbătească, toți din familie cântă la instrumente, însă nu au școală. Monica se gândește să facă Conservatorul și să își facă loc în industria muzicală.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
proteste   profimedia 0727331327 jpg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
Târgul de Crăciun din Budapesta Ungaria în 2021 Foto colaj Daciana Stoica jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg