VIDEO La doar 9 ani, David Dobrincu interpretează "Shallow", cu profa lui de muzică. Melodia e un cadou de ziua mamei lui

image
David Dobricu i-a făcut mamei sale o surpriză muzicalăfoto: Facebook

Ziua de 10 ianuarie este una specială pentru David Dobrincu, tânărul solist extrem de talentat, iar acum va fi specială și pentru profesoara lui de canto, Ava, Andreea Avarvari, pe care o știți de la "Vocea României" și care deține școala de canto "Music City". Iată de ce!

Cei doi soliști, elevul și profesoara lui de canto, au pus la cale un proiect special. David Dobrincu și Ava au înregistrat "Shallow", cover după Lady Gaga & Bradley Cooper, iar lansarea a fost făcută pe 10 ianuarie, în ziua în care mama lui David Dobricu, Carmen Dobrincu, a împlinit o frumoasă vârstă. Puștiul a scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, care suna cam așa. "Un proiect nou și foarte drag mie, îl găsiți acum pe canalul meu de Youtube". Sub fotografia în care apare alături de mama lui, David a scris: "La Mulți Ani, Mamiiii! Te iubesc muuult, mulțumesc că ești mereu alături de mine, că ai încredere în mine!". La rândul ei, și Ava a scris cuvinte frumoase despre piesă. "Un proiect tare drag mie și un băiețel atât de talentat! Mulțumesc că m-ați ales!", a scris Ava - Andreea Avarvari pe pagină ei de Facebook. Acest videoclip s-a filmat la Palatul Noblesse, iar în afară de Ava și de David Dobrincu au mai colaborat la această piesă, după cum scrie pe pagină de Youtube, Alin Radu, Săndel Bălan, Robert Bratu și XMedia Studio.             

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg