VIDEO Lidia Buble, prima apariție în emisiunea lui Răzvan Simion, după despărțire. Cum a decurs întâlnirea față în față

Ultima actualizare:

    Lidia Buble, prima apariție la tv alături de Răzvan Simion, după despărțireFoto Instagram
Lidia Buble, prima apariție la tv alături de Răzvan Simion, după despărțireFoto Instagram

Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut pentru prima dată de la despărțire în aceeași emisiune, unde artista a venit să-și promoveze noua melodie. Însă întâlnirea dintre ei a fost una pur profesională, deoarece Lidia și prezentatorul tv continuă să lucreze împreună în proiectul muzical al artistei, el având rolul de manager.

Pentru Lidia Buble, apariția chiar în emisiunea fostului iubit nu a fost deloc stânjenitoare, ea s-a simțit foarte degajată, chiar dacă unele întrebări pe care Dani Oțil i le-a adresat au fost puțin inconfortabile. 

Cei doi au conversat într-un mod destul de comod, nu a existat niciun moment în care să se resimtă faptul că între ei a existat o iubire puterincă. Amândoi au reușit să rămână prieteni și să poată lucra împreună. 

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mărturisit Lidia Buble, în emisiunea lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Lidia Buble lucrează în continuare în proiectul muzical

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a încheiat artista.

Lidia Buble cântă despre dragostea «cu ochii verzi»

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net