VIDEO Loredana Groza, sexy la malul Oceanului Indian! Pozițiile de yoga cu care a făcut furori pe internet


    Loredana este în vacanță, în MaldiveSursă foto: Arhivă personală
Loredana este în vacanță, în MaldiveSursă foto: Arhivă personală

Anul 2021 este unul care a început cum nu se poate mai bine pentru Loredana Groza. Deși suntem abia în februarie, artista bifează deja a doua vacanță exotică. Dacă în ianuarie s-a bucurat de peisajele din Mexic, acum Loredana se relaxeză în Maldive.

Loredana Groza se află într-un concediu prelunit, departe de vremea mohorâtă din România. Ultima destinație exotică aleasă de diva este însoritul Maldive. Cântăreața este cunoscută pentru dezinvoltura pe care o are, atât pe scenă, cât și în afara ei, așadar nu a ratat ocazia de a-și etala din nou trupul tonifiat, în costume de baie minuscule. 


    Loredana i-a uimit pe toți cu exercițiile de yoga pe care le practicăSursă foto: Captură video
Loredana i-a uimit pe toți cu exercițiile de yoga pe care le practicăSursă foto: Captură video

Imaginile provocatoare nu lipsesc de pe contul personal al Loredanei. Ceea ce a atras cel mai mult atenția nu au fost însă cadrele îndrăznețe, ci un clip video încărcat de artistă. În costum de baie, aflată pe malul oceanului, Loredana apare făcând o serie de exerciții de yoga, cu o ușurință care dă de înțeles că sala de sport nu îi este străină. De altfel, este un lucru cunoscut faptul că Loredana este fascinată de yoga și meditație. În ediția trecută a emisiunii X Factor ea a ales să le facă cunoștință concurenților din echipa ei cu antrenorul ei, iar aceștia s-au străduit din greu să execute mișcările exemplificate de bărbat.

Care este secretul siluetei Loredanei 

Ajunsă la 50 de ani, Loredana are o energie debordantă și o formă fizică de invidiat. Întrebată despre secretul tinereții fără bătrânețe, Loredana a dezvăluit care sunt ingredintele nelipsite din programul ei zilnic. 

"Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi", a declarat Loredana, într-un interviu acordatu publicației Viva! 

cub andreea esca png
cub kassandra rotariu png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
pexels Horoscop 3 noiembrie
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg