VIDEO Majda, fantastică la "Chefi la cuțite". Preparatul delicios cu care i-a înnebunit pe cei trei chefi


    Majda a impresionat la "Chefi la cuțite"foto: Antena 1
Majda a impresionat la "Chefi la cuțite"foto: Antena 1

Majda Aboulumosha (33 de ani) a făcut senzație în ediția de duminică, la “Chefi la cuțite”. Actrița e cunoscută ca fiind o bucătăreasă de nota 10. Vedeta și-a dovedit talentele culinare și la Survivor, unde a fost numită “ bucătăreasa” Faimoșilor, fiind preferata băieților din competiției pentru acest lucru.

Prezentă la “Chefi la cuțite”, Majda le-a gătit chefilor ce se pricepe mai bine: prăjitura Majda cu vișine și mascarpone. Preparatul delicios i-a dat pe spate pe cei trei chefi, care i-au dat trei cuțite, plus cuțitul de argint oferit invitaților speciali prezenți în emisiune.

Vedeta și-a regăsit tatăl după ce i s-a spus că a murit

Majda Aboulumosha are o poveste de viață impresionantă. Frumoasa mulatră are o mamă româncă și un tată libian. Pe tatăl însă l-a cunoscut abia după 25 de ani, după ce i s-a spus că bărbatul murise. “Sunt corcitură, jumătate româncă, mama e blondă, e cea mai bună prietenă a mea. Tata e din Libia, toată viața am crezut că-l voi întâlni pe tatăl meu. Inclusiv la 22 de ani, când mi s-a spus că a murit. Am fost la ambasada Libiei singură și i-am rugat să-i transmită că vreau să mă întâlnesc, să dau mâna cu el. Am primit numărul lui de telefon și l-am sunat după șase luni. Ne-am întâlnit peste 25 de ani. Am locuit în aceeași casă când a venit și l-am cunoscut. Eu de la Moș Crăciun ceream mereu să fiu cu tata la masă. După 25 de ani, l-am avut la masa de Crăciun pe tatăl meu”, a povestit actrița cu lacrimi în ochi în emisiune.Pe pandemie solista a făcut o afacere din bucătărie. Pentru că face cozonaci delicioși, Majda și-a deschis un laborator de cozonaci, unde primește comenzi. “Fac torturi, prăjituri, am un laborator de cozonaci. Fac 100 de cozonaci pe zi”, a mai spus actrița.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu