VIDEO Mâncarea preferată a actorului Robert De Niro, la Chefi la cuțite. Cine a gătit preparatul

Ultima actualizare:

    Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Claudia Cristescu s-a prezentat la Chefi la cuțite sezonul 9, ediția 16, cu un preparat internațional, inspirat de o rețetă din restaurantul celebrului actor Robert De Niro.

Concurenta, în vârstă de 42 de ani, din Brașov, a venit în ediția 16 a sezonului 9 Chefi la cuțite cu o rețetă inspirată de un preparat din restaurantul celeberului actor Robert De Niro, dar și cu povești despre viața sa de peste ocean.

Claudia a plecat să lucreze pe un vas de croazieră la începutul anilor 2000, când avea doar 23 de ani, și a vizitat zeci de țări în doar două decenii. În numeroasele ei călătorii, a cunoscut și vedete, printre care Donald Trump, fondatorul Alibaba și Jackie Chan, informează a1.ro.

„Viața pe vas este fabuloasă,” a declarat Claudia în bucătăria Chefi la cuțite. „Am cunoscut vedete, inclusiv cu Donald Trump și mi s-a părut un gentleman. A fost foarte amabil, m-a lăsat să cobor, ”poftiți, doamnă”. M-am uitat la dânsul am zis mulțumesc și am trecut mai departe.”

 Pentru ediția 16 Chefi la cuțite, Claudia a decis să gătească un preparat deosebit, halibut în sos de miso, cu crochete de orez de sushi, care se pare că ar fi mâncarea preferată a actorului Robert De Niro.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net