VIDEO Mariana Calfa se mărită cu logodnicul bisexual. Vezi cum se pregăteşte pentru marele eveniment


    Mariana Calfa e răsfăţată de iubitul ei numai cu daruri scumpeFoto: arhivă personală
Mariana Calfa e răsfăţată de iubitul ei numai cu daruri scumpeFoto: arhivă personală

La 43 de ani, pictoriţa Mariana Calfa s-a decis să accepte cererea în căsătorie a iubitului bisexual. Nunta va avea loc anul acesta, pe data de 6 septembrie.

Pentru că nu mai are foarte mult timp la dispoziţie, Mariana Calfa face eforturi considerabile ca să arate imprecabil în ziua nunţii. Ea recunoaşte că logodnicul bisexual a lăsat toate pregătirile în grija ei, preferând să contribuie doar cu banii necesari.

Nunta se anunţă a fi una mică, dar plină de surprize.

Mariana Calfa a început să se pregătească intens pentru marele eveniment. Ea apelează aproape zilnic la măştile naturale pentru păr şi pentru faţă
Mariana Calfa a început să se pregătească intens pentru marele eveniment. Ea apelează aproape zilnic la măştile naturale pentru păr şi pentru faţă

"Am stabilit data de 6 septembrie. Este o zi când nu este nici foarte frig, nici foarte cald, pentru că lui nu îi place căldura şi vrem să dansăm foarte mult, trei zile şi trei nopţi", a declarat Mariana Calfa pentru emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 22:30, pe Prima TV.

Pictoriţa susţine că nu va avea mai mult de 100 de invitaţi la nuntă. "Nu vrem nunta anunta anului, vrem nunta sufletelor noastre, să se simtă invitaţii bine. Nu va fi o nuntă cu dar", a mai spus ea.

Pictoriţa nu vrea doar un chip de bebeluş, ci să dea câteva kilograme jos
Pictoriţa nu vrea doar un chip de bebeluş, ci să dea câteva kilograme jos

Aşadar, Calfa se pregăteşte intens pentru marele eveniment şi a început deja să-şi prepare aproape zilnic măşti naturale, preferatele ei fiind cele cu castraveţi. "Timpul este foarte scurt scurt, două luni... Trebuie să mai slăbesc cinci kilograme, ca să fiu cum eram înainte şi să arăt bine, cum am arătat mereu. La două zile îmi fac îmi fac câte o mască de păr şi de faţă", declară Mariana.

Meniul nunţii nu va fi unul sofisticat şi nu va conţine mâncăruri grele. În ceea ce priveşte ţinuta, pictoriţa vrea să-şi surprindă invitaţii cu o rochie pictată cu fluturi şi nuduri. "Pe cap voi avea o cosoniţă simplă, fără voal. Nu e joacă bradul, nu se fură mireasa", a continuat Calfa.

Cât despre viitorul mire... acesta are nişte probleme cu mama lui şi se află în Germania, dar s-a asigurat că logodnica lui are banii necesari pentru pregătirea nunţii. "Mama lui e în spital, iar el e singurul care se ocupă de ea. Nu are cum să se ocupe... dar va finanţa totul, în timp ce eu voi organiza totul", a încheiat pictoriţa.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
bacteria care te poate ucide
Ceapă
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
shutterstock 2130077543 (1) jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg