VIDEO Marina Voica: «M-a pus să filmez în pielea goală. Am fugit și a venit după mine cu Miliția»

Ultima actualizare:

    1962. Marina Voica, în pelicula «Ţărmul n-are sfârşit»foto: captură YouTube
1962. Marina Voica, în pelicula «Ţărmul n-are sfârşit»foto: captură YouTube

Incredibil, dar adevărat! În tinerețe, Marina Voica (83 ani) a filmat goală pentru o peliculă românească. Artista a avut peripeții incredibile. A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul Mircea Săucan a venit cu Miliția după ea, ca să o aducă înapoi. Pelicula a fost interzisă în comunism. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de celebra solistă luni, 23 septembrie, la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

Marina Voica a cochetat în tinerețe cu actoria. ”Regizorul Mircea Săucan vorbea ruseşte foarte bine. Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme. Şi n-a greşit. Deci, m-a chemat la un film. Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze. N-am făcut nici un fel de probe, nici o repetiţie. Mircea Săucan deja mă voia pe mine. Ce a făcut Săucan? El a fost finanţat de către stat să facă un alt film, cu Minodora Condur. Şi a făcut o chestie pe care nu a avut nimeni altcineva curaj să o facă. El a început să mă filmeze pe mine, pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său”, a povestit Marina Voica luni, la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

Marina Voica, o femeie superbă în tinerețe și nu numai
Marina Voica, o femeie superbă în tinerețe și nu numai

Atunci, în anul 1962, artista a văzut prima dată marea. ”Regizorul m-a dus la intrarea în Mamaia, unde nu era plajă, erau numai pietre ascuţite. Eu trebuia să fug pe aceste pietre, desculţă. La un moment-dat, curgea sângele din tălpile mele, pe pietrele alea”, spune artista, care era să moară luată de curenți la acele filmări.

Marina Voica: “S-a pus în genunchi, să mă convingă că nu e nimic vulgar”

În același film a vrut să o filmeze goală, iar ea a luat-o la fugă, încât regizorul a fost nevoit să o aducă înapoi cu Miliția. ”La un moment-dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă. A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!», mi-a spus el”. Ca să o convingă că scena respectivă nu va conține nimic vulgar, regizorul s-a pus în genunchi. În final, Marina Voica s-a lăsat convinsă, au filmat, dar pelicula a fost cenzurată, iar Marina a vizionat filmul abia după ’89.

Marina Voica, în filmul "Meandre", alături de Gheorghe Dinică
Marina Voica, în filmul "Meandre", alături de Gheorghe Dinică

Interpreta spune că regizorul a mai chemat-o să filmeze pentru pelicula ”Meandre”. ”M-a băgat direct în patul lui Gheorghe Dinică. Trebuia să mă sărut cu el. Dinică avea mai multe emoții decât mine. Până la urmă n-am mai rezistat și am fugit. Și iarăși  și a trimis Miliţia după mine”, a mai spus artista la Etno TV.

Citește și:

Marina Voica nu regretă că n-a făcut copii! «Aș fi fost o mamă care suferea»

Cele mai curajoase 10 ținute ale Marinei Voica. La 82 de ani e “Miss Eleganța”

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net