VIDEO Marina Voica: «M-a pus să filmez în pielea goală. Am fugit și a venit după mine cu Miliția»

Ultima actualizare:

    1962. Marina Voica, în pelicula «Ţărmul n-are sfârşit»foto: captură YouTube
1962. Marina Voica, în pelicula «Ţărmul n-are sfârşit»foto: captură YouTube

Incredibil, dar adevărat! În tinerețe, Marina Voica (83 ani) a filmat goală pentru o peliculă românească. Artista a avut peripeții incredibile. A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul Mircea Săucan a venit cu Miliția după ea, ca să o aducă înapoi. Pelicula a fost interzisă în comunism. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de celebra solistă luni, 23 septembrie, la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

Marina Voica a cochetat în tinerețe cu actoria. ”Regizorul Mircea Săucan vorbea ruseşte foarte bine. Mi-a spus că pentru el, ca și cântăreaţă, sunt zero, dar că sunt făcută să joc în filme. Şi n-a greşit. Deci, m-a chemat la un film. Când am ajuns acolo, la mare, într-un sat, a şi început să filmeze. N-am făcut nici un fel de probe, nici o repetiţie. Mircea Săucan deja mă voia pe mine. Ce a făcut Săucan? El a fost finanţat de către stat să facă un alt film, cu Minodora Condur. Şi a făcut o chestie pe care nu a avut nimeni altcineva curaj să o facă. El a început să mă filmeze pe mine, pentru filmul pe care l-a intitulat «Ţărmul n-are sfârşit», despre o rusoaică venită în România ca să găsească mormântul tatălui său”, a povestit Marina Voica luni, la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

Marina Voica, o femeie superbă în tinerețe și nu numai
Marina Voica, o femeie superbă în tinerețe și nu numai

Atunci, în anul 1962, artista a văzut prima dată marea. ”Regizorul m-a dus la intrarea în Mamaia, unde nu era plajă, erau numai pietre ascuţite. Eu trebuia să fug pe aceste pietre, desculţă. La un moment-dat, curgea sângele din tălpile mele, pe pietrele alea”, spune artista, care era să moară luată de curenți la acele filmări.

Marina Voica: “S-a pus în genunchi, să mă convingă că nu e nimic vulgar”

În același film a vrut să o filmeze goală, iar ea a luat-o la fugă, încât regizorul a fost nevoit să o aducă înapoi cu Miliția. ”La un moment-dat, aştepta luna octombrie ca să mă filmeze în mare, înspumată, când veneau valurile. Şi m-a pus să filmez în pielea goală. Eu n-am mai putut să suport și am fugit acasă. A venit după mine cu Miliţia. «Ce mi-ai făcut! Eu deja am cheltuit bani cu tine! Te dau în judecată!», mi-a spus el”. Ca să o convingă că scena respectivă nu va conține nimic vulgar, regizorul s-a pus în genunchi. În final, Marina Voica s-a lăsat convinsă, au filmat, dar pelicula a fost cenzurată, iar Marina a vizionat filmul abia după ’89.

Marina Voica, în filmul "Meandre", alături de Gheorghe Dinică
Marina Voica, în filmul "Meandre", alături de Gheorghe Dinică

Interpreta spune că regizorul a mai chemat-o să filmeze pentru pelicula ”Meandre”. ”M-a băgat direct în patul lui Gheorghe Dinică. Trebuia să mă sărut cu el. Dinică avea mai multe emoții decât mine. Până la urmă n-am mai rezistat și am fugit. Și iarăși  și a trimis Miliţia după mine”, a mai spus artista la Etno TV.

Citește și:

Marina Voica nu regretă că n-a făcut copii! «Aș fi fost o mamă care suferea»

Cele mai curajoase 10 ținute ale Marinei Voica. La 82 de ani e “Miss Eleganța”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net