VIDEO Mircea Badea, făcut KO în câteva secunde de un motociclist!

Ultima actualizare:

    Mircea Badea a fost făcut knock-out în doar câteva secunde, de motociclistul cu care a mai avut câteva digervențe în trecut Foto: Captură YouTube
Mircea Badea a fost făcut knock-out în doar câteva secunde, de motociclistul cu care a mai avut câteva digervențe în trecut Foto: Captură YouTube

Mircea Badea a acceptat să intre din nou în ring cu motociclistul Teodor Tedi Constantin, cu care a mai avut un meci în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV, pe motiv că l-ar fi jignit în numeroase rânduri.

Dorind, probabil, să își ia revanșa de data aceasta, având în vedere că meciul din 2014 nu s-a terminat favorabil pentru prezentatorul TV, Mircea Badea s-a considerat de această dată pregătit să-i facă față adversarului său, fiind încrezător în propriile forțe, având în vedere că ar fi avut timp din belșug să se pregătească pentru acest moment, trecând 5 ani de la incident.

Iată însă că astrele nu s-au aliniat nici de această dată pentru Mircea Badea, care a fost bătut din nou de motociclist. Prezentatorul de la Antena 3 a fost făcut knock-out de Teodor Tedi Constantin în doar câteva secunde, neputând să reziste în ring cu acesta o perioadă mai îndelungată. 

Mircea Badea, făcut knock-out în doar câteva secunde

Confruntarea a avut loc, sâmbătă, 2 februarie, într-un centru comercial din Capitală. Mircea Badea a intrat din nou în ring, dornic să-și ia revanșa în fața adeversarului său. Prezentatorul TV a reușit să evite într-o primă fază una dintre loviturile cu care Teodor Tedi Constantin și-a început demonstrația în ring, însă motociclistul, care este campion la lupte, l-a făcut ulterior knock-out pe Mircea Badea cu doar două lovituri, în câteva secunde. Prezentatorul TV a căzut la pământ și a avut nevoie de intervenția echipei medicale de specialitate. 

„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook. 

Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri. De asemenea, Tedi este multiplu campion național de Muay Thai și participant la campionatul mondial de Muay Thai din Bangkok-Tailanda.

Un clip cu momentul în care Mircea Badea a fost făcut KO a fost publicat pe YouTube de Marius Păun.

Mircea Badea a mai fost învins de Tedi și în 2014

Nu este pentru prima dată când cei doi se întâlnesc în ring. În noiembrie 2014, Mircea Badea şi Teodor Emi au stabilit să se bată după ce vedeta tv a făcut declaraţii la adresa motocicliştilor. "Când i-a jignit, a fost picătura care a umplut paharul", a spus sportivul. Nici atunci, realizatorul tv nu a reazistat prea mult și a trebuit să se recunoască învins. 

După meci, Mircea Badea a postat pe Facebook și o explicaţie pentru deznodământul meciului: "Totul ok. Nu am obişnuinţa efortului fizic specific după cum am mai spus, aşa că am oprit când suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei".

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net