VIDEO Moment interzis minorilor la iUmor. A purtat mască de protecție pe post de bikini și sutien. Ce i-a spus Bendeac

Ultima actualizare:

    Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor
Bia Khalifa nu i-a încântat deloc pe jurații iUmor

Moment controversat duminică seara, la "iUmor" (Antena 1). Una dintre concurente a apelat la o lenjerie intimă făcută din măști de protecție, însă numărul său nu l-a încântat, ci l-a șocat pe Mihai Bendeac.

Bia Khalifa (n.r. Mia Khalifa este o cunoscută vedetă XXX) și-a făcut apariția pe scena iUmor sezonul 10 într-o ținută sumară, care a atras imediat atenția publicului, juraților, cât și a celor doi prezentatori TV. Concurenta a venit foarte încrezătoare în propriile forțe, însă numărul său nu a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați. Aceasta a mărturisit că are 20 de ani, a reușit să termine cele opt clase și a fost prima fată din România care și-a făcut cont pe unul dintre cele mai cunoscute platforme de conținut pentru adulți. Este vorba despre OnlyFans, unde utilizatorii plătesc un abonament curprins între 4.99 și 49,99 de dolari, pentru a vedea conținut destinat adulților.

"S-a nenorocit lumea, băi băiatule", a fost reacția Deliei atunci când i-a văzut momentul concurentei. Întrebată de către Mihai Bendeac care sunt pasiunile ei, Bia Khalifa a răspuns că muzica se numără printre ele. Și-a dat seamă că îi place să cânte doar atunci când a încercat acest lucru, iar acum are la activ trei piese lansate. "Pari așa sărac că îți iei mâncare second hand sau, și mai rău, ești dator la profa de sărăceză", a fost una dintre glumele sale.

Bia Kalifa, momentul care l-a șocat pe Mihai Bendeac

Concurenta a fost întrebată de către Delia și ce gen de bărbați îi plac, iar aceasta a răspuns foarte direct că îi plac cei care au baby face, sunt inteligenți și o ascultă. "Sunt un mentor, un fel de sensei foarte bun al iubirii, deci ar trebui să asculte. După ce nu mă ascultă, parcă se strică treburile, nu sunt făcută să îmi spună mie cineva ce și cum. Da, bine, colaborăm, dar bine", a zis ea, potrivit a1.ro.


    Tânăra nu a impresionat nici cu glumele, nici cu ținutafoto: Antena 1
Tânăra nu a impresionat nici cu glumele, nici cu ținutafoto: Antena 1

"Trăim o perioadă tare dubioasă, nu știu dacă realizăm. Fata asta nu este singura din lumea asta care este așa", a spus Delia. "Bianca, dacă vrei să mă asculți, am aproape 38 de ani. Am văzut destul de multe lucruri, tot universul se învârte în jurul faptului că ești sexy. Bianca, accepți că poți, pentru unele persoane, să nu fii deloc sexy?", a întrebat-o Mihai Bendeac, iar răspunsul ei a fost categoric "NU".

Citește și:

INTERVIU Cum e viața lui Andrei Ungureanu după ce a câștigat iUmor și ce va face cu premiul: "Am plâns vreo 20 de minute"

Andrei, câștigătorul iUmor, despre trauma din copilărie care i-a declanșat sindromul Tourette

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net