VIDEO Oana Ioniţă, obligată să-şi ia gândul de la încă un copil

Ultima actualizare:

    Oana IoniţăFoto: Facebook
Oana IoniţăFoto: Facebook

Are doi copii superbi şi un soţ iubitor, iar Oana Ioniţă a declarat că vrea să îşi mărească familia cu încă un membru. Însă acum este nevoită să îşi ia gândul de la un alt bebe, pentru că nu mai are timp.

Bebeluşa se pregăteşte de noul proiect, emisiunea "Cusurgii", de la Prima TV, unde va lua la întrebări personajele din lumea mondenă. Pentur că nu a mai făcut asta, Oana vrea să fie mai atentă şi emisiunea e o prioritate. Rolul de părinte îi ocupă deja mult timp, chiar şi cu ajutor din partea mamei şi a soacrei, aşa că Oana şi soţul ei, Florin Budnaru, au decis să amâne planurile pentru un alt bebe. 

Oana se pregăteşte intens pentru emisiunea "Cusurgii"
Oana se pregăteşte intens pentru emisiunea "Cusurgii"

"Nu am cum sa ma descurc si cu rolul de mama si rolul de la sala. Rolul de parinte ocupa timp. Emisiunea e o prioritate. Pentru mine e o incercare. In copiez pe Codrut, desi nu se vede. Am doua bone, mama mea si mama lui Florin. Toti muncesc pentru mine. Nu mai avem timp sa discuta de un bebelus, suntem epuizati", a mărturisit Oana pentru emisiunea Click! de la Prima TV. 

În plus, Bebeluşa a recunoscut că ea şi Florin nu au apucat să plece nici măcar în luna de miere, deşi s-au căsătorit în urmă cu un an. 

"Daca apucam sa ne luam luna de miere pe care ne-o dorim de atat de mult timp, poate mai vorbim de un bebe. Oriunde ar fi minunat, sa fim noi doi si sa fim fericiti", a mai adăugat Oana.  

image
image
image
image
image
image
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png
banner mihai mitoseru png