VIDEO Olguța Berbec a împlinit 37 de ani. A lansat al cincilea album din carieră și un clip special

Ultima actualizare:

    Olguța Berbec
Olguța Berbec

Celebra solistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord, Olguța Berbec, lansează chiar de ziua ei al cincilea album din carieră. Olguța a împlinit azi, 16 aprilie, 37 de ani.

Pe data de 16 aprilie, la aniversarea zilei de naștere, îndrăgita artistă mehedințeană Olguța Berbec lansează albumul intitulat "Fata cu danțu'" și totodată videoclipul piesei care dă numele acestui album special, ce conține 15 melodii de suflet.

"Sunt foarte fericită că am reușit să realizez lucruri frumoase în această pandemie. Am adus pe lume un copil și am făcut un album cu maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii de la Chișinău. Titlul piesei are o semnificație aparte pentru mine. O dată că este un dans specific din Mehedinți, și apoi, mergând la evenimente de unde mă întorceam epuizată și uneori supărată, soțul meu încercând să mă îmbărbăteze, mă mângâia pe cap și-mi spunea cu glas dulce "tu ești fata cu danțu", adică n-ai de ales, trebuie să mergi cu cântecele în continuare! Albumul conține 15 piese, printre care menționez "Te am visat puiule, în vis" și "La granița de peste Prut", a spus Olguța Berbec.

Videoclipul este filmat la Chișinău

Videoclipul piesei a fost filmat la Chișinău și poartă amprenta regizorului Oleg Butnaru. Au filmat timp de 12 ore, iar la decor s-a muncit trei zile. "Cu regizorul Oleg Butnaru am filmat și alte videoclipuri care au înregistrat milioane de vizualizari pe YouTube. Am avut colaboratori "Ansamblul Joc", cel mai bun ansamblu de dansuri populare din lume, câștigători ai multor concursuri. Videoclipul e unul de imagine, în care am vrut să scoatem în evidență cântecul. Deși am vrut ceva simplu, doar eu și dansatorii, a trebuit să drapăm cu zeci de metri de material negru un studio de filmări, pentru a avea efectul acela de spațiu mare, și totul pentru a pune în evidență dansul și solistul, adică eu. S-a muncit trei zile doar la decor, iar noi am filmat 12 ore pe un frig infernal. A fost greu, dar a meritat", a mai spus celebra interpretă de folclor Olguța Berbec.

Citește și:

INTERVIU: Olguța Berbec, secrete din căsnicia ei. Surpriza cu care Remus Novac a cucerit-o pe viață

Olguța Berbec, în studioul de înregistrări la o lună după ce a născut

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net