VIDEO Parastas de un an pentru Mihai Constantinescu! Covor de flori la cimitir, iar soția, monument de durere

image
Mihai Constantinescu este înmormântat în Cimitirul Ghencea Militar

Se împlinește un an fără Mihai Constantinescu, regretatul cantautor care s-a stins din viață pe 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Sâmbătă, soția sa, Simona Constantinescu, i-a făcut pomana de un an la biserică și la cimitir, unde a fost comemorat de cei dragi. Mormântul artistului este acoperit în întregime de flori.

Covor de flori la cimitir, la mormântul lui Mihai Constantinescu. Familia, prietenii și colegii l-au comemorat la biserică, sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde artistul își doarme somnul de veci. Cavoul său, unde sunt înmormântați și sora, și părinții interpretului nostru, este plin de flori și este foarte îngrijit. Simona (50 ani), văduva lui Mihai Constantinescu, a fost un monument de durere. Preotul a ținut un discurs emoționant la cimitir, ce a smuls lacrimile celor care au venit să îi aducă un omagiu lui Mihai.

image
Mormântul lui Mihai Constantinescu este acoperit de flori

Mihai Constantinescu a stat cinci luni în comă

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Artistul s-a stins în urma unui stop cardio-respirator după cinci luni petrecute în comă la spitalul Floreasca din Capitală. Familia şi cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru o minune şi deşi părea că se simte mai bine, trupul artistului a cedat, lăsând în urmă o soţie devastată de durere şi o fostă nevastă care îl plânge neîncetat.

Primele probleme mari de sănătate ale artistului au apărut în urmă cu 12 ani, când i-au fost montate valve biologice la inimă. Aceasta nu a fost singura operație suferită de artist. În 2017, a fost operat din nou pe cord deschis.

image
Mormântul lui Mihai Constantinescu este acoperit de florifoto: Facebook

”Operația a fost delicată și dificilă, am sângerat mult și am fost rechemat în sala de operație, dar totul s-a încheiat cu bine. M-am refăcut foarte repede, ceea ce este incredibil”, povestea artistul. În martie 2018, a început din nou să se simtă rău, motiv pentru care și-a anulat mai multe concerte. În 13 mai, a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce fost resuscitat 20 de minute în urma unui stop cardio-respirator. În spital, l-a făcut și pe al doilea, mai grav, însoțit de o hemoragie cerebrală. Nu și-a mai revenit niciodată. În urma lui rămân șlagărele cu care a bucurat milioane de români: “Sus în deal”, “Maria”, “O lume minunată”, “Iubiţi şi câinii vagabonzi”.

Omagiat la TVR

Iuliana Marciuc îl va omagia și ea pe Mihai Constantinescu, la un an de zile de la moartea acestuia, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la TVR 2, ”Destine ca-n filme”, marți, 27 octombrie, de la ora 21.00. Odată cu aceasta, la TVR va începe o serie de emisiuni în memoriam Mihai Constantinescu. La ”Destine” vor apărea lucruri știute și mai puțin știute despre regretatul artist, povestite de prieteni și de soția lui, Simona, îndurerată și acum de pierderea omului drag. Au mai vorbit despre el, Adrian Daminescu, Horia Moculescu, și Adrian Romcescu.

Citește și:

Femeile iubite de Mihai Constantinescu s-au susținut reciproc la parastasul de 40 de zile

Înmormântare Mihai Constantinescu. Ce mesaj de iubire i-a scris soția pe coroana de orhidee albe

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
livada de smochini este langa buzau jpg
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png