VIDEO Pepe, show total la „Te cunosc de undeva”! Cântărețul s-a transformat în Marina Voica

10 aprilie 2021
article img
Pepe, transformat în Marina Voica la „Te cunosc de undeva”Foto: Antena 1

În a zecea ediție a sezonului al XVI-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Pepe a primit o provocare spectaculoasă și s-a transformat în Marina Voica. Artistul nu numai că s-a descurcat în rolul ce i-a fost propus, ci chiar a și câștigat ediția. Iată numărul său!

Gala Muzicii Latino i-a adus lui Pepe una dintre cele mai mari provocări ale sale din cadrul emisiunii. Colegii săi au afirmat în culise că mai latino ca artistul nu poate să fie nimeni în această ediție, având în vedere stilul său muzical, iar Pepe a demonstrat încă o dată acest lucru.

Concurentul a fost surpins inițial de coregrafia pe care a trebuit să o execute, fiind una destul de dificilă și accentuată, însă a sperat până în ultima secundă că va reuși să o imite perfect pe Marina Voica. Piesa „Merequetengue" a fost însă una pe gustul lui Pepe, drept dovadă momentul lui spectaculos de sâmbătă seară, 10 aprilie.

Pepe a avut de dansat într-o pereche de tocuri foarte înalte, care nu i-au făcut însă probleme. Acesta a reușit să interpreteze perfect melodia „Merequetengue", iar mișcările sale de dans au animat întregul platou de filmare.