VIDEO Perfecte sau cu defecte? Vedetele sexy, la plajă în Mamaia!

simeon stalpnicul png
Andreea Antonescufoto: Mihai Ionescu

Iată momenul adevărului. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe divele patriei aşa cum fiecare cititor doreşte să le vadă: în poze neretuşate, fără “tencuială”, fără cosmetizări care păcălesc ochiul. Expoziţia de fese şi de silicoane a avut loc în weekend, la Mamaia.

Raluca Tănase (30 de ani) este mai sexy acum decât la 20 de ani. Pielea e fermă, fără celulită, iar coapsele, talia şi posteriorul, foarte bine proporţionate. Solista de la Bambi a făcut parada costumelor de baie la malul mării şi trebuie să recunoaştem că cel din două piese îi vine mai bine decât cel întreg.

Andreea Antonescu (35 de ani), sexy-mama! Solista, pe care o ştim în showbiz din 1998, când a debutat alături de Andreea Bălan, în trupa Andre, a rămas o minionă senzuală, care atrage priviri pe faleză, chiar dacă e însoţită de fiica ei, Sienna (7 ani). În ianuarie 2017 şi-a mărit bustul, iar volumul o avantajează foarte mult. Şi privită din spate, Andreea Antonescu le dă şah mat adolescentelor năpădite de celulită, din cauză că sunt certate cu sportul şi cu dieta.

Despre Daniela Crudu (29 de ani) poţi spune orice, numai că n-ar fi sexy nu! Deşi e slăbuţă, bruneta şi-a păstrat formele acolo unde e nevoie, aşa că funduleţul obraznic şi silicoanele au atras toate privirile în staţiunea Mamaia. Bruneta şi-a ascuns privirea sub cozoroc, dar buzele precum două ştampile au dat-o de gol.

Doiniţa Oancea (35 de ani) iubeşte viaţa, iubeşte mâncarea şi nu se frustrează cu diete bazate pe salată verde stropită cu zeamă de lămâie. Fosta actriţă de telenovele arată senzaţional în costum de baie, are un corp tip clepsidră, fix pe gustul bărbaţilor. „Sunt foarte pofticioasă şi nu pot să-mi impun, să ţin diete. Ciocolata îmi place cel mai mult. Dacă îmi dai o prăjitură sau ceva cu ciocolată, sunt cea mai fericită”, declara ea pentru Click! 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
woman 4214744 1920 jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Atac cu rachete rusesti in Ucraina FOTO Twitter jpg
vagner jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg