VIDEO Petre Geambașu, cu fiul și cu nepotul pe aceeași pe scenă! Super show, după ani de scandaluri

image
Călin și DaviN Geambașufoto: Facebook

Ani de zile, tatăl și fiul nu și-au vorbit, căci Călin Geambașu a refuzat să se împace cu mama lui, dar iată că inevitabilul s-a produs. Fostul concurent de la "Școala Vedetelor" și-a dus copilul, pe DaviN, la bunicul Petre Geambașu, iar momentele petrecute împreună i-au bucurat pe toți.

În decembrie anul trecut au revenit la sentimente mai bune, iar acum încearcă să petreacă tot mai mult timp împreună. Călin Geambașu (43 de ani) a fost multă vreme certat cu tatăl său, instrumentistul, compozitorul și cântărețul Petre Geambașu (76 de ani). În această vară, fostul solist de la Școala Vedetelor și-a dus fiul, pe DaviN, să-și vadă bunicii, mai ales că era și în vacanță. Mai mult, cei trei au fost invitați la "Drag de România mea", emisiunea lui Fuego de la TVR 2 și au cântat împreună pe aceeași scenă.

Călin, Petre și DaviN, în emisiunea lui Paul Surugiu Fuego jpeg
Călin, Petre și DaviN, în emisiunea lui Paul Surugiu-Fuego

"Bunic, tată, fiu, într-o emisiune ce va fi difuzată în această toamnă, nu știu când. Emoții pozitive. Interviu și 2 melodii cântate alături de trupa Supermarket, unde îl găsim întotdeauna pe chitaristul nostru din 2009, Vlad Crețu, și pe prietenii lui. O blândețe de oameni. I-am mai făcut câteva poze lui DaviN pe unde mi-am copilărit eu post-adolescența și unde mi-am început cariera, la Școala Vedetelor, acum 25 de ani. Șansă unică de a fi lucrat în acei ani ai dezvoltării mele cu echipe întregi de profesioniști în televiziune, nu se compară cu nimic altceva. Și le mulțumesc oricând! DaviN învățase melodiile cu numai o seară înainte... El a cântat pe momentele mele. Fără greșeală și fără probe de sunet", a scris Călin Geambașu pe pagina lui de Facebook.

Citește și:

Petre Geambaşu şi Călin au îngropat securea războiului după șase ani plini de insulte: «Trebuie să iertăm!»

«Tata ne-a vizitat după șase ani». Petre și Călin Geambașu au îngropat securea războiului

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Eduard Heger
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf