VIDEO Raoul, album fără Mirabela Dauer!

Raoul lanseaza un nou album
Raoul lanseaza un nou album

Raoul lansează sâmbătă, 2 august de la ora 17.00, pe terasa Radio Vacanța din Mamaia, un nou album intitulat ”Am împărțit o lacrimă”. Acesta este cel de-al 10 album solo al artistului.

Materialul muzical conține piese compuse de el, dar nu numai. Raoul a colaborat la mai multe melodii de pe acest album, cu Marius Cristi Popa, ”Am împărțit o lacrimă”, care a compus și melodia ce dă titlul albumului, pe versurile poetei Rodica Elena Lupu.

Raoul
Raoul

Mai mult, foarte multe texte ale pieselor sunt semnate de Rodica Elena Lupu și Carmen Aldea Vlad. De asemenea, piesa ”Te iubesc cu-adevărat” este compusă de către Dușan Bacic, un apreciat compozitor din Serbia cu un portofoliu important. Acesta a realizat numeroase piese pentru Neda Ukraden, o mare artistă din Balcani.


    Raoul
Raoul

Raoul a lansat până acum 22 de albume, dintre care 10 solo, apoi alte 7 dintre ele împreună cu Mirabela Dauer (alături de care a alcătuit un duet de succes), iar celelalte pentru alți artiști de la noi. Lansarea CD-ului lui Raoul are loc sâmbătă, la ora 17.00, pe terasa Radio Vacanța din Mamaia. La eveniment vor lu aparte și Maria Dragomiroiu, George Rotaru, Gheorghe Gheorghiu, Autentic, Mihaela Condurache și Ionuț Dulgheriu, iar evenimentul va fi prezentat de Răzvan Petre.

Raoul si Maria Dragomiroiu
Raoul si Maria Dragomiroiu
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg