VIDEO Raoul, album fără Mirabela Dauer!

Ultima actualizare:
Raoul lanseaza un nou album
Raoul lanseaza un nou album

Raoul lansează sâmbătă, 2 august de la ora 17.00, pe terasa Radio Vacanța din Mamaia, un nou album intitulat ”Am împărțit o lacrimă”. Acesta este cel de-al 10 album solo al artistului.

Materialul muzical conține piese compuse de el, dar nu numai. Raoul a colaborat la mai multe melodii de pe acest album, cu Marius Cristi Popa, ”Am împărțit o lacrimă”, care a compus și melodia ce dă titlul albumului, pe versurile poetei Rodica Elena Lupu.

Raoul
Raoul

Mai mult, foarte multe texte ale pieselor sunt semnate de Rodica Elena Lupu și Carmen Aldea Vlad. De asemenea, piesa ”Te iubesc cu-adevărat” este compusă de către Dușan Bacic, un apreciat compozitor din Serbia cu un portofoliu important. Acesta a realizat numeroase piese pentru Neda Ukraden, o mare artistă din Balcani.


    Raoul
Raoul

Raoul a lansat până acum 22 de albume, dintre care 10 solo, apoi alte 7 dintre ele împreună cu Mirabela Dauer (alături de care a alcătuit un duet de succes), iar celelalte pentru alți artiști de la noi. Lansarea CD-ului lui Raoul are loc sâmbătă, la ora 17.00, pe terasa Radio Vacanța din Mamaia. La eveniment vor lu aparte și Maria Dragomiroiu, George Rotaru, Gheorghe Gheorghiu, Autentic, Mihaela Condurache și Ionuț Dulgheriu, iar evenimentul va fi prezentat de Răzvan Petre.

Raoul si Maria Dragomiroiu
Raoul si Maria Dragomiroiu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG20240617175850 jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net