VIDEO Roast-ul lui Selly de la iUmor. Influencerul a sărit calul cu glumele la adresa lui Cheloo

Ultima actualizare:

    Selly, la iUmorfoto: captură YouTube
Selly, la iUmorfoto: captură YouTube

Cel de-al 11-lea sezon iUmor a avut premiera sâmbătă, 25 septembrie, iar invitații speciali nu au lipsit nici de această dată. Selly a surprins pe toată lumea cu apariția lui, la costum, dar și cu glumele "răutăcioase" la adresa juraților.

Selly și-a ales un subiect foarte actual pentru roast-ul său, și anume, influencerii. Cei trei jurați s-au amuzat, în special Delia și Mihai Bendeac, dat fiind faptul că în colimator a fost luat mai mult Cheloo decât ceilalți doi. Selly a insistat mult pe problemele lui Cheloo cu legea, iar de câteva ori s-a văzut ușor pe chipul rapper-ului că nu a fost deloc amuzat, ci mai degrabă, tolerant. 

„Bună seara! Eu sunt Selly și mă bucur tare să fiu aici. Voi știți că eu sunt mai mult cu Youtube-ul. Eu m-as bucura dacă oamenii ar înceta să se mai uite la tv și s-ar uita pe YouTube. Ați început să chemați influenceri și la cât de mulți sunt, mai faceți 5 sezoane. Multă lume urăște acești influenceri. Eu sunt aici să spăl această imagine, sper să am destul clor. Mulți ne urăsc că primim lucruri gratis. Nu se numește barter, se numește ajutor de șomaj. Iar dacă nu știți ce este ajutorul de șomaj, puteți să-l întrebați pe Cheloo”, începe Selly roast-ul.

„De exemplu, Cheloo nu vrea să fie la emisiunea asta, cum nici Mihai Bendeac nu vrea ca Cheloo să fie la emisiunea asta. Oamenii spun că influencerii nu muncesc, dar să stai în fața camerei și să vorbești despre subiecte despre care nu știi nu e munca? Pai de ce o mai plătiți pe Delia, oare?”, au fost primele înțepături pe care Selly le-a făcut către jurați.

„Influencerii trebuie să lucreze pentru comunitățile lor, la fel ca și Cheloo, el a făcut muncă în folosul comunității”, mai spune el.

„Cheloo are o armată de fani adevărați. Să știți că fanii adevărați sunt acei oameni care rămân cu tine și când publicul general uită cine ești. Aici Cheloo poate sta liniștit, pentru că orice i s-ar întâmpla știe că are  oameni care vor fi mereu alături de el: duba de filaj numărul 46 de Poliției Române”, a mai glumit Selly.

Cum se votează la iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net