VIDEO Simona Dichiseanu, boboc de fată la 16 ani! De ce o confunda lumea cu Angela Similea

Ultima actualizare:
S-au cunoscut în anul 1986
S-au cunoscut în anul 1986

Simona Dichiseanu arăta ca o păpușă la vârsta de 16 ani. În acea perioadă, în anii ’80, foarte multe femei se coafau în stilul Angelei Similea, chiar și Simona, de aceea ea aducea perfect cu celebra noastră solistă.

Simona Dichiseanu (51 de ani) arată de senzație și acum, însă la 16 ani părea desprinsă dintr-un film romantic. Cântăreața era un boboc de fată și a cochetat cu muzica încă din adolescență. Iată o filmare de la TVR, din anul 1984, în care Simona apare cu părul ondulat, în genul Angelei Similea, care își purta mereu părul bogat făcut permanent. Simona avea atunci 16 ani și interpreta șlagărul "Pacea lumii" (1983), scris de Vasile V. Vasilache pentru Mirabela Dauer. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu (86 de ani), pe numele ei de fată Simona Florescu, s-a remarcat în 1985, pe scena Festivalului Mamaia, când a obţinut trofeul la secţiunea Interpretare. Studiase pianul, frecventase scoala de muzică și absolvise un liceu cu profil real.


    S-au cunoscut în anul 1986
S-au cunoscut în anul 1986

În același an, 1985, la Galați, unde participa la un concurs de interpretare, l-a întâlnit pe Ion Dichiseanu. Frumoasa Simona l-a cucerit pe loc, iar diferenţa de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat să se iubească foarte mult, timp de 22 de ani. Mai întâi s-au cununat civil, iar doi ani mai târziu au făcut nunta. Tânăra solistă a renuntat pe atunci la studii și la cariera muzicală.

La 22 octombrie 1987 s-a născut fiica ei și a lui Ion Dichiseanu, Ioana Georgiana. Ioana a urmat cursurile de regie ale UNATC și a fost căsătorită cu un grec, Ilas Makos. În prezent este căsătorită cu jurnalistul Adrian Artene, căruia i-a dăruit o fetiță în septembrie 2016.

Angela Similea și coafura ei celebră din tinerețe
Angela Similea și coafura ei celebră din tinerețe

În anul 2008, Simona s-a despărțit de Ion Dichiseanu, dar îi poartă și acum numele. Tot atunci s-a hotărât să apară în viața muzicală. Interpreta și fostul ei soț au rămas în relații amiabile de dragul fetei lor.

Exclusiv! Ion Dichiseanu, crai în tinereţe, rege la bătrâneţe!

Ion Dichiseanu, din nou cu fosta soție, la 9 ani de la divorț. Cum l-a ajutat Simona Florescu

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net