VIDEO Simona Sensual e geloasă pe sora ei? Ce spune blonda despre Alice Iotta şi despre relaţia lor

Ultima actualizare:
Simona e geloasă de sora ei?
Simona e geloasă de sora ei?

Multă lume a rămas surprinsă în momentul în care s-a aflat, acum câţiva ani, că Simona Sensual are o soră cel puţin la fel de atrăgătoare ca şi ea. Blonda a evitat mereu să vorbească despre Alice Iotta, existând chiar, la un moment dat, zvonul că ar fi invidioasă pe ea.

Din motive doar de ea ştiute, Simona evită să vorbească despre sora ei, mai mare cu patru ani decât ea. Alice este o adevărată bombă sexi şi, la fel ca şi mai cunoscuta "Sensuală", a pozat şi ea în reviste pentru bărbaţi. Şi totuşi, de ce evită sa vorbească despre ea? Reporterul Click a încercat să afle răspunsul.

Alice e o adevărată bombă sexy
Alice e o adevărată bombă sexy

"Cred că ea era mai cochetă. Între noi e o diferenţă de patru ani, când eu eram în generală, în clasa a cincea, ea era la liceu, deci era o diferenţă care se simţea", a spus Simona, ocolind subiectul "Alice".

Cele două au însă multe în comun, printre care şi pasiunea pentru operaţii estetice. În vreme de Simona are implanturi de silicon şi, mai nou, injecţii cu acid hialuronic, Alice şi-a mărit şi fundul.


    Alice e o adevărată bombă sexySursă foto:Facebook
Alice e o adevărată bombă sexySursă foto:Facebook

Mai există un aspect la care cele două se aseamănă: ghinionul în dragoste. Simona s-a despărţit de Maharu după o relaţie de mai bine de un deceniu, fiind, de atunci, singură, iar Alice a divorţat de tatăl copilului ei. Asta nu înseamnă că "Sensuala" nu se gândeşte la bărbatul perfect.

"Să mă respecte, să mă iubească, să mă alinte şi să nu-mi ceară să mă schimb. Să mă accepte şi cu bune şi cu rele, să mă ia la pachet. Dacă încearcă să mă schimbe sau să îmi impună ceva, deja a dat greş. Poate că Maharu m-a tras înapoi, în perioada în care îmi doream să fac mult mai multe în carieră", a mai declarat Simona la emisiunea Click, difuzată de luni până joi de la ora 23:00, pe Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net