VIDEO Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă la Festivalul Haiducilor. De ce a țipat la participanți

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Sofia Vicoveanca a avut o ieşire nervoasă în timpul prestației sale de pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, motiv pentru care a primit comentarii negative ulterior din partea mai multor admiratori.

Sofia Vicoveanca a avut o reacţie imprevizibilă, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce concerta pe scena Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, judeţul Neamţ. A fost invitata de onoare a manifestării culturale din localitatea de la poalele Ceahlăului. Momentul său a fost apreciat, însă, în timpul recitalului, în toiul unei melodii, artista a început să ţipe la nişte tineri. 

Sofia Vicoveanca, ieşire nervoasă în timpul unui concert

Aceștia erau îmbrăcaţi în costume populare și au încins o horă în faţa scenei. Vedeta s-a dezlănţuit la adresa lor însă, răstindu-se ulterior la aceștia, fiind extrem de iritată dintr-o dată. „Nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, după care a continuat să cânte.

Consternaţi, cei cărora li s-a adresat, au părăsit zona din faţa scenei, deşi, cel mai probabil, erau membrii unui grup folcloric, care încrcau sâ facă atmosferă, antrenând spectatorii să danseze. Atituninea artistei a stârnit comentarii acide pe reţelele de socializare, unii criticând-o. Alţii însă au încercat să explice comportamentul artistei.

„Priviţi această ieşire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcaţi în costume populare îndemnaţi de organizatori să danseze şi să întreţină atmosfera la care au fost chemaţi, chiar şi de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc, incredibilă atitudinea, ţipă şi îi alungă dând semne de gelozie de imagine, ruşine Sofia Vicoveanca pentru acest gest; cum să încurajăm frumosul românesc? Aşa ca în acest clip?!“, a publicat un spectator pe rețelele de socializare.

„Orchestra nu stă în faţa solistului şi dansatorii nu joacă în faţa solistului, decât în situaţiile unui videoclip sau filmări profeniste, unde regizorul stabileşte asta!; solistul cântă în faţa orchestrei şi dansatorii joacă stânga/dreapta, flancând momentul!

Acel moment, dragi colegi dansatori, este a-l solistului, iar dacă se face ilustraţie coregrafică, aceasta nu trebuie să reprezinte o barieră vizuală între solist şi public!“, i-a luat însă apărarea artistei Gelu Voicu, care este, conform profilului de pe contul de socializare, solist al Orchestrei Populare Flacăra Prahovei de la Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploieşti.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net