VIDEO Stefan Stan și-a făcut implant de păr la o clinică din Cluj. Iată rezultatul!

29 iunie 2020
image
Medicul Mihai Motora, al─âturi de ╚śtefan Stan

╚śtefan Stan are mare grij─â de imaginea lui, mai ales c─â peste c├óteva luni va deveni ╚Öi t─âtic. Solistul s-a operat ├«n urm─â cu ╚Öapte luni la o clinic─â din Cluj, la medicul Mihai Motora, care i-a realizat al treilea implant de p─âr. Iat─â cum a fost experien╚Ťa, povestit─â chiar de ╚śtefan.

├Än anul 2014, ╚śtefan Stan ╚Öi-a f─âcut pentru prima dat─â implant de p─âr la o clinic─â din Bucure╚Öti, ├«ns─â rezultatul nu a fost cel la care ├«╚Öi dorea s─â ajung─â. Din acest motiv, primul c├ó╚Ötig─âtor al emisiunii "Vocea Rom├óniei", de la Pro TV, a decis s─â repete experien╚Ťa, dar de data aceasta a analizat mai mult paleta de clinici specializate, precum ╚Öi medicii ╚Öi rezultatele acestora. S-a oprit la doctorul Mihai Motora, de la o celebr─â clinic─â din Cluj, ╚Öi spune c─â a f─âcut cea mai bun─â alegere.

Astfel, dup─â o programare ├«n care au discutat ╚Öi au pus la punct toate detaliile, ╚śtefan Stan a hot─âr├ót s─â ├«╚Öi fac─â implantul de p─âr, chiar dup─â ce s-a c─âs─âtorit civil cu femeia care ├«l va face ╚Öi t─âtic peste putin timp.

image
╚śtefan Stan, mul╚Ťumit de noua lui podoab─â capilar─â

╚śtefan Stan: "Procedura a durat 7 ore"

"Eu nu am fost foarte mul╚Ťumit dup─â primele interven╚Ťii, p─ârul mi-a c─âzut, bine├«n╚Ťeles, ╚Öi din cauze genetice, ╚Öi nu prea mai aveam a╚Öa ├«ncredere ├«n procedura asta, ├«ns─â l-am ├«nt├ólnit pe Mihai Motora de la Cluj, care acum ├«mi este ╚Öi prieten. El a ╚Ötiut ce fel de fire de p─âr s─â foloseasc─â, a verificat ├«nt├ói calitatea ╚Öi evalueaz─â apoi rezisten╚Ťa fiec─ârui fir ├«n timp. Am v─âzut cazurile rezolvate de el, pacien╚Ťi cu podoaba capilar─â deas─â la mul╚Ťi ani dup─â interven╚Ťie. La mine, procedura a durat cam ╚Öapte ore, nu am sim╚Ťit nimic, m-am uitat la filme ├«n timp ce, ├«n spatele meu, medicul ╚Öi echipa sa munceau de zor. De vreo ╚Öapte luni mi-am f─âcut procedura ╚Öi, dup─â cum se poate vedea ╚Öi prin poze, am un p─âr foarte des ╚Öi cre╚Öte destul de repede. L-am tuns de c├óteva ori la o stilist─â priceput─â, pentru c─â e important ╚Öi s─â ╚Ötii s─â tunzi un p─âr realizat prin implantare", ne-a spus ╚śtefan Stan.

image
╚śtefan Stan, mul╚Ťumit de noua lui podoab─â capilar─âfoto: Facebook

├Än timpul interven╚Ťiei care a avut loc ├«n luna noiembrie 2019, aproximativ 4.500 de fire de p─âr i-au fost implantate artistului. Medicul Mihai Motora a povestit cum a decurs procedura medical─â. "├Än cazul lui ╚śtefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rar─â, din cauza celor dou─â interven╚Ťii anterioare. De aceea a trebuie s─â recolt─âm c├ót de mult am putut, f─âr─â s─â l─âs─âm cicatrici vizibile la nivelul cefei. ├Än final am reu╚Öit s─â recolt─âm ╚Öi s─â implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de p─âr). Opera╚Ťia a decurs normal, i-am oferit medica╚Ťia postoperatorie ╚Öi i-am explicat ce trebuie s─â fac─â ├«n s─âpt─âm├ónile/lunile urm─âtoare. Acum, la 7 luni postoperator, rezultatele sunt excelente, iar el e foarte mul╚Ťumit", a spus medicul Mihai Motora.

Citește și:

╚śtefan Stan va deveni t─âtic! S-a c─âs─âtorit cu Simona ├«n noiembrie, iar acum se m─âre╚Öte familia

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
C─ât─âlin Zm─âr─ândescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg