VIDEO Ștefania a fost cerută în căsătorie de Speak. Moment unic la "Asia Express"

15 aprilie 2020
article img
Ștefania ne-a arătat mândrețea de inel, pe Instagramfoto: Instagram

Emisiunea "Asia Express" continuă seria premierelor. După ce cu ediția de luni, 13 aprilie, au doborât un record de audiență, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, concurenții ne-au oferit marți și un moment romantic: Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Ștefania. Scena e deja virală pe Internet.

Sunt de trei ani împreună, însă adrenalina concursului, dar și felul în care s-au descoperit unul pe celălalt la "Asia Express" (Antena 1), au făcut ca dragostea lor să avanseze cu încă un pas. Unul important, zice Speak, care a pus și pe Instagram imagini cu momentul în care o cere pe Ștefania de soție: "O dată în viață", a scris solistul. Cererea solemnă s-a petrecut în timpul concursului, în Taiwan.

article img
Punctul culminant din ediția de marți, 14 aprilie, de la Asia Expressfoto: Antena 1

Și Ștefania a simțit nevoia să se bucure împreună cu fanii ei de Instagram și a pus o fotografie de cuplu, în care pe degetul ei se vede superbul inel de logodnă: "Și așa începe adevărata noastră aventură în doi", a scris ea.

"Asia Express", record de audiență

Ediţia difuzatã luni, 13 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a doborât recordul de audienţă, înregistrând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane, pe toate targeturile, la nivelul cotei de piaţã, dar şi la nivelul ratingului, pe publicul comercial. Antena 1 a fost lider de piaţă şi la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00), pe toate categoriile de public, dar şi la nivelul întregii zile, pe publicul comercial, cu vârsta cuprinsã între 18 şi 49 de ani. Aşadar, conform Kantar Media, Antena 1 a obţinut, pe perioada difuzării Asia Express (20:24-23:33), o audienţă medie de 13.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 38.1. Şi în mediul urban, Asia Express a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 10.3 puncte de rating şi 23.2% cotã de piaţã. În minutul de aur, înregistrat la 21:13, peste 2.2 milioane de telespectatori la nivel naţional urmãreau cu sufletul la gură aventurile celor 4 echipe în Taiwan.

Citește și:

Cine este Speak de la Asia Express. Ce își dorea să facă înainte de a se apuca de muzică

Cine este Ștefania de la Asia Express, iubita lui Speak. Ieri dansa pentru INNA, azi e locul 1 în topurile muzicale